Haberler

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu, Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu, Adapazarı ve Erenler Belediye Başkan adaylarıyla birlikte Sakarya halkının sorunlarını dinledi ve sosyal belediyecilik anlayışını Sakarya'ya taşıma sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, seçim kampanyasına Çarşamba Pazarı'nda başlayan Çeroğlu'nun, Adapazarı Belediye Başkan adayı Sabri Anıl Özkan ve Erenler Belediye Başkan adayı Levent Şener ile Sakarya halkının sorunlarını dinlediği belirtildi.

Çeroğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışını Sakarya'ya taşıma sözü verdiği vurgulanan açıklamada, görüşmelerde esnaf ve vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı ve düşük maaş gibi konular öne çıktığı anlatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çeroğlu, "Sakarya'yı sosyal belediyecilikle tanıştırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Erenler Sakarya Belediye Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title