Haberler

CHP'nin CNN Türk boykotunu Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da deldi

Güncelleme:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesine ilişkin davayı takip etmek için gittiği Muğla'da CHP'nin CNN Türk boykotunu deldi. Daha önce Muharrem İnce de dahil olmak üzere 4 CHP'li CNN Türk boykotunu delmişti.

CHP'li Aylin Nazlıaka, CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk'e verdiği demeçle Cumhuriyet Halk Partisi'nin CNN Türk boykotunu deldi.

DAHA ÖNCE 4 İSİM BOYKOTU DELMİŞTİ

CHP MYK, 6 Şubat 2020 tarihinde CNN Türk'e çıkılmaması yönünde boykot kararı almıştı. CNN Türk yayınına katılarak CHP'nin boykot kararını delen Avukat İrem Çiçek, İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen CHP'den ihraç edilmişti. Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Muharrem İnce de CHP'nin CNN Türk boykotunu delen isimler arasındaydı.

"GERÇEKLERİ ÇARPITMA" İDDİASIYLA İLGİLİ BOYKOT KARARI ALINMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CNN Türk'e boykot uygulanmasının nedenini bu sözlerle açıklamıştı:

"3 Şubat 2020 tarihinde yapılan toplantıda partililerimize tuzak kurma, gerçekleri çarpıtma nedeniyle CHP'lilerin CNN Türk kanalında yapılan programlara katılmaması kararı alınmıştır. CHP'li hiç kimse CNN Türk kanalına çıkmayacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Aylin Nazlıaka Muharrem İnce CNN Türk Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (6)

Eses:

Göreve geldiği ilk 10 yıl iki park onlarca heykel yapan son 12 yildirda şehre çivi dahi çakmayan makyaj ustası yılmaz büyükerşenı cnn türk yayını delenler arasındaydı fakat ona gelince ADALET işlemedi.

2
1
yanıtYanıtla
chpli:

Chpli kardeşlerim lütfen farklı kanalları da seyredin malesef ama malesef izlediğimiz kanallar kan ağlıyor çok yalan haber dönüyor kandırıyorlar chplileri oy almak için her kanalı izleyin yorumu öyle yapalım

3
0
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Evet seyrediyoruz Hemde Dünyanın bir ucundan Halk Tele krt tvleri pür dikkat seyrediyoruz kardeşim .

yanıt1
yanıt5
BİLEN:

A HABER''İN CNN TÜRK ŞUBESİ.

0
0
yanıtYanıtla
BİLEN:

BU CNN TÜRK A HABER''İN ŞUBESİ GİBİ ÇALIŞIYOR. ARTI O KANALDA TARTIŞMA PROGRAMLARINA KATILANLAR HEP AYNI HEP DE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORLAR VAY CHP BÖYLE YAPTI VAY CHP ŞÖYLE YAPTI BAŞKA DA BİR ŞEY BİLMİYORLAR.

0
0
yanıtYanıtla
Y. Caner:

Artik bittiniz c.h.p nereye. Saldiracaksinız .Her seyi yapip. HER ŞEYİ söyleyip kendinizi savunuyorsunuz.Şimdide okullara göndediniz mafyalarınızı.Bişeyden anlamıyorsunuz gidin HEYKEL DİKİN Kemalllll geile açılış yapar.Bizde ,millette alkışlarız.Beyninize tükürüm hepinizin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title