Haberler

CHP'li vekil Barış Karadeniz'in kullandığı otomobil, minibüsle çarpıştı! 4 kişi hafif şekilde yaralandı

Güncelleme:

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in kullandığı otomobil, aynı yönde ilerleyen minibüse arkadan çarptı. Kazada CHP'li vekil Karadeniz ile otomobilde bulunan eski CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile minibüsteki 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Sinop'ta, CHP Milletvekili Barış Karadeniz'in kullandığı otomobil, aynı istikamette ilerleyen minibüse arkadan çarptı. Karadeniz ile otomobilde bulunan CHP Antalya eski milletvekili Çetin Osman Budak ve minibüsteki 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

MİNİBÜSE ARKADAN ÇARPTI

Kaza, akşam Sinop-Samsun karayolu Demirci köyü mevkisinde meydana geldi. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yönetimindeki otomobil, aynı yönde ilerleyen S.A.'nın kullandığı minibüse arkadan çarptı.

CHP'li vekil Barış Karadeniz'in kullandığı otomobil, minibüsle çarpıştı! 4 kişi hafif şekilde yaralandıCHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz.

4 KİŞİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Kazada, Barış Karadeniz ile yanında bulunan CHP Antalya eski milletvekili Çetin Osman Budak ve minibüs sürücüsü S.A. ile yanında bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Durumu iyi olan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Osman Budak Barış Karadeniz Milletvekili Osman Budak Karadeniz Antalya Sinop Trafik Kazaları Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (7)

Export 86:

Millete daha fazla hizmet edebilmek uğruna hız kurallarını gereğinden fazla çiğnemiş

87
18
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Ne demezsiniz.Trafikte aşırı hız can kaybına neden olabilir o nedenle milletvekiline olsa , bakanda olsa trafik kurallarına uymalilar.

yanıt56
yanıt1
ülker kaya:

Cumhurbaşkanı ve bakanlar hariç herkesin çakarları sökülmeli , araç konvoy yapması yasaklanmalı ve dokunulmazlığı kaldırılmalı. .

90
4
yanıtYanıtla
vip vip:

Nen cumhur baskani olursam butun cakarlari kaldirip.Adalet sistemini ABD adalet sistemini getircem

20
23
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

Gerzek amerika da adalet sistemi yok ki

yanıt6
yanıt5
Muharrem Güreli:

Çok önemli sanki bizene

6
4
yanıtYanıtla
Bir içeri bir dışarı:

milletvekili maaşını görüyorsunuz işte arkadaşlar taksitle lamborghini alabiliyorsun :D

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title