Haberler

CHP'li Vekilden 'Kadınlar da Askerlik Yapsın' Önerisi

Güncelleme:

Bedelli askerliğe karşı çıkan CHP'li Hürşit Güneş, Twitter hesabından "Askerlik tüm yurttaşların eşit kamu görevi olmalı. Kadınlar dahil" şeklinde bir açıklama yaptı.

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, bedelli askerlikle ilgili tartışmaya kadınları da dahil etti. CHP'li Güneş, "Kişisel görüşüm kadınlar dahil, herkes 6 ay askerlik görevi yapmalı. Er olarak!" dedi.

"HER TÜRLÜ BEDELLİ ASKERLİĞE KARŞIYIM"

Bedelli askerliğe karşı olduğunu ifade eden Güneş "Bedelli askerlik çıktı. Açıkçası her türlü bedeli askerliğe karşıyım. Askerlik tüm yurttaşların eşit kamu görevi olmalı. Kadınlar dahil" açıklamasında bulundu.

İşte Hurşit Güneş'in o açıklamaları;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hurşit Güneş Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Ibrahim adiyamanMobil-IOS:

Merakliysan kizini askere gänder chp vekili

31
5
yanıtYanıtla
YUSUFmobilWeb@haberler.com:

ISTE CHP ZIHNIYETI CAHALET KFUR ICINDE

17
13
yanıtYanıtla
KEMAL KILICDAROGLU:

CHPDEN ŞİMDİYE KADAR HİÇ MANTIKLI BİR HAREKET GORDUNUZMU

24
4
yanıtYanıtla
ESKİDEN CHPLİYDİM:

SİZ BU KAFAYLA DEVAM EDİN BU GİDİŞLE KİMSE SİZE OY VERMEYECEK

17
8
yanıtYanıtla
ali olgun:

bedelli çıktı korkaklar paraya sarıldı türk kadını korkak erlerin yerine askere gider vatanını da her zaman savunur. bedelliler de anasının kucağına gider mis süt emerler.

18
3
yanıtYanıtla
02:

chp aklı işte zuhhahahahhaaa

19
1
yanıtYanıtla
Ali ak:

lan sizin topunuzu askere alsalar, bir tane asker etmezsiniz. Yalakalar. Siz, iktidara nasıl geleceğinizi düşünün. Boş işlerle uğraşmayı bırakın bence.

16
3
yanıtYanıtla
DIRDIRCI KADINLARI ASKERE ALSINLAR:

cooook dogru o kadar aylak ta bosbos isler yapan geveze kadinlar varki, , onlari secip hepsini askere göndermeli, . milletimiz hic olmazsa rahat bir nefes alsin yahu, .

8
6
yanıtYanıtla
sea:

seçimde oy kaybediyorsunuz beyninizide mi sandıkta bırakıyorsunuz anlamıyorum burası norveç isveç israil mi bunlar türkü bilmiyor geçmişler türkiyede siyaset yapıyorlar

7
6
yanıtYanıtla
sakirMobil-ANDROID:

adamlar askere gidmemek icin yirtniyolar nerdeyse cinsiyet degstr cekler keşke kadinlari alsalar :-) bari ordunun adam eksigi tamamlanir...

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title