Haberler

CHP'li Seyit Torun'dan İçişleri Bakanı Soylu'ya: "İşini Yapmıyorsun, Şov Yapıyorsun"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Marmaris'te süren yangın nedeniyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediyeleri hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Torun, "Soylu'ya buradan seslenmek istiyorum; evet yangına, sele her yere gidiyorsun da yaptığın sadece şov. İşini yap. Sen işini yapmıyorsun şov yapıyorsun. Ve orada, Marmaris'te günlerdir orman yanıyor" dedi.

Haber : ABDULLAH ÇELEBİ- Kamera: KERİM UĞUR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Marmaris'te süren yangın nedeniyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediyeleri hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Torun, "Soylu'ya buradan seslenmek istiyorum; evet yangına, sele her yere gidiyorsun da yaptığın sadece şov. İşini yap. Sen işini yapmıyorsun şov yapıyorsun. ve orada, Marmaris'te günlerdir orman yanıyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Marmaris'teki orman yangın bölgesinde yaptığı açıklamalarla CHP'yi hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. CHP'nin Kuşadası'ndaki toplu açılışları sırasında ANKA Haber Ajansı'na konuşan Torun, "Süleyman Soylu'nun zaten en büyük paronayası bizim belediyelerimiz. Belediyelerimizin üzerine çöktüğü yetmiyor gibi şimdi de iftiralar atmaya başladı. Yangından sorumlu olanlar, iktidar, halen mazeret arıyor. Yahu kardeşim orda orman yanıyor, canlarımız yanıyor. Siz hala laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz bize. Gidin bize laf yetiştireceğinize o ormanı söndürün. O yanan ağaçları, oradaki börtü böceği kurtarın, canlıyı kurtarın" dedi.

CHP'Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI THK UÇAKLARINI ONARMAK İSTEMİŞTİ

Torun, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının geçen yıl Türk Hava Kurumu'nun (THK) uçaklarını tamir ettirmeye talip olduğunu anımsatırken şunları söyledi:

"Geçen yıl 4 Ağustos'ta 11 büyükşehir belediye başkanımız Türk Hava Kurumu'nun uçaklarını uçuşa hazır hale getirmek için yazılı olarak talepte bulundular. Yani her türlü desteği vermeye hazırız dediler. Şimdiden bize düşen görev neyse biz bu sorumluluklarımızı yerine getirelim dediler. Ama şimdi halen karapropagandasına devam ediyor, acizliklerini, çaresizliklerini bizim belediyeleri suçlayarak aklamaya çalışıyor."

"İŞİNİ YAPMIYORSUN, ŞOV YAPIYORSUN"

Bakan Soylu'yu "şov" yapmakla suçlayan Seyit Torun, şöyle konuştu:

"Soylu'ya buradan seslenmek istiyorum; evet yangına, sele her yere gidiyorsun da yaptığın sadece şov. İşini yap. Sen işini yapmıyorsun şov yapıyorsun. ve orada, Marmaris'te günlerdir orman yanıyor. Bir hafta, 10 gün önce de ben Muğla'daydım. Yaptığım oradaki basın açıklamasında da hükümeti uyardım. Dedim ki bakın artık hava sıcaklıkları artmaya başladı, her an yangın olabilir. Lütfen bununla ilgili mazeretin arkasına sığınmayın, bir an önce tedbirlerinizi alın, aracınızı, gerecinizi ne gerekiyorsa bunu yapın. Ama şimdi ne diyorlar; efendim 4 Temmuz'da araçlar gelecek, uçaklar gelecek, gece görüşü gelecek. Yok efendim paramız olsa bile alamıyoruz. Allah aşkına dünyada bu sorun çözülüyor da bizim ülkemizde neden çözülmüyor. Yangını sadece gündüz mü söndürme mücadelesi yapacaksınız. Gece yanan orman ne olacak. Zaten en önemlisi aslında yangına ilk müdahalede söndürme çalışması başarılı olur. Büyüdükten sonra o yangını söndürme daha da zorlaşır. Ama siz maalesef yönetemiyorsunuz, maalesef başarısızsınız. Her zaman olduğu gibi yine mazeret üretiyorsunuz. Başkalarını suçlayarak kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Ama artık bu milletin gözünü boyayamazsınız. Geçen yıldan da anlaşılıyor ki hiçbir ders almamışsınız. Hiçbir şekilde çalışma yapmamışsınız. Şimdi gözümüzün önünde ormanlarımız cayır cayır yanıyor."

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Süleyman Soylu Seyit Torun Marmaris Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

YKS NE ZAMAN AÇIKLANACAK? TYT-AYT sınav sonucu ne zaman? YKS sonuç sorgulama ekranı! SÜPER LİG TRASFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 2024-2025 transfer sezonu ne zaman? Teşrik tekbiri nedir? Teşrik tekbiri kaç defa getirilir? Teşrik tekbirinin anlamı nedir? KURBAN BAYRAMI BANKALAR AÇIK MI? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title