Haberler

CHP'li Purçu: AKP'nin Roman Adayları Çakma (2)

Turgutlu'da ROMAN MAHALLESİNDE DAVULLU ZURNALI OYUN Roman vatandaşların sıkıntılarını yakından dinlemek amacıyla Manisa'ya gelen CHP'li Roman milletvekili Özcan Purçu, Turgutlu İlçesi'ne geçti.

Turgutlu'da ROMAN MAHALLESİNDE DAVULLU ZURNALI OYUN

Roman vatandaşların sıkıntılarını yakından dinlemek amacıyla Manisa'ya gelen CHP'li Roman milletvekili Özcan Purçu, Turgutlu İlçesi'ne geçti. Purçu, Roman vatandaşların oturduğu Şubaşı Mahallesi Kırmızı ve Gani sokak sakinleriyle bir araya gelerek partisi için oy istedi. Purçu'ya; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Yıldız Tur Biçer, CHP'nin Manisa'dan 4'üncü sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başgülşen, Manisa CHP İl Başkanı Mustafa Ada, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş da eşlik etti. Mahalle girişinde davul zurna eşliğinde karşılanan CHP heyeti, Romanlarla birlikte müzik eşliğinde oynadı.

Roman vatandaşlara seslenen CHP'li Özel, "Sizin içinizden çıkmış, sadece Romanların değil mülteciler, sığınmacılar konusunda partimizin komisyon koordinatörü Özcan Purcu. CHP, Purçu'yu aday yapmakla bir adım kaydetti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekili olarak çok net bir mesaj söylüyoruz: Evladınıza sahip çıkın. Bir Roman, Avrupa'da ilk kez milletvekili oluyor. Ama bununla yetinilmeyecek. Siz onu destekledikçe onu gelecekte bu mahalleye bakan arabasıyla geldiğini göreceksiniz. Bakan yapacağız onu" dedi.

Ardından vatandaşlara seslenen CHP'li Purçu, "CHP'nin ilk Roman milletvekiliyim. Ayrımcılık yapamayız. Hepimiz kardeşiz. Kimseyi ayıramayız. Ben T.C. milletvekiliyim. Ben size namus ve şeref sözü veriyorum. CHP iktidar olsun. Roman sorunları beynimde, içimde, yüreğimde. Bunları yaşayan birsiyim. Sorunlarınızı çözmek için 24 saat çalışacağız. Vallah çalışmayan milletvekilimizin alnını karışlarım. Herkes çalışacak. Biz de bu memleketin vatandaşıyız. Roman kardeşinizi unutmayın. Ben size unutmadım çünkü. Bana oy vermeyenin öteki dünyada yakasını yapışırım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özcan Purçu Özgür Özel Politika Güncel Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title