Haberler

CHP'li Baran Bozoğlu: Kanal İstanbul, İstanbul için büyük bir felaket olacak

Güncelleme:

CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını eleştirerek, Kanal İstanbul'un İstanbul ve ülke için büyük bir felaket olacağını belirtti. Bozoğlu, İstanbul'un geleceğini savunmak için Kanal İstanbul'un yapılmaması gerektiğini vurguladı.

Chp Parti Meclisi (PM) Üyesi Baran Bozoğlu, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarıyla ilgili "Bütün bilimsel çalışmalar Kanal İstanbul'un İstanbul başta olmak üzere ülkemiz için büyük bir felaket olduğunu göstermektedir. Bu nedenle Kanal İstanbul mu, yaşanabilir bir İstanbul mu sorusunun cevabını ararken Sayın Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a sahip çıktığını ve Kanal İstanbul'un yapılmasına karşı güçlü bir şekilde direnç gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla Kanal İstanbul ve rantın hayalini kuran eski atanmış bir bakanın İstanbul'u yönetmesi bir felaket olacaktır. Kanal İstanbul'a karşı hepimizin Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanında ve yaşanabilir bir İstanbul için çaba harcaması gerekir" dedi.

CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un Kanal İstanbul projesi hakkındaki sözlerine ilişkin açıklama yaptı. Bozoğlu, şunları söyledi:

"Kanal İstanbul hayali kuran atanmış eski bir bakanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda Kanal İstanbul projesini hayata geçireceği ve İstanbul'u büyük bir riskle karşı karşıya bırakacağı su götürmez bir gerçektir. İstanbul'un geleceğini savunmak için, İstanbul'un havasının temiz, insanlarının refah içinde yaşaması için, sağlıklı suya ulaşabilmeleri için, güçlü bir ekonomi için Kanal İstanbul'un yapılmaması gerekir.

"İMAMOĞLU'NUN İSTANBUL'A SAHİP ÇIKTIĞINI VE KANAL İSTANBUL'UN YAPILMASINA KARŞI DİRENÇ GÖSTERDİĞİNİ BİLİYORUZ"

Bütün bilimsel çalışmalar Kanal İstanbul'un İstanbul başta olmak üzere Trakya ve ülkemiz için büyük bir felaket olduğunu göstermektedir. Rant hayalleri kuran, arsa pazarlıkları yapan bir anlayışın İstanbul'un başına gelmesi durumunda büyük bir felaketi yaşama riskimiz bulunmaktadır. Bu nedenle Kanal İstanbul mu yoksa yaşanabilir bir İstanbul mu sorusunun cevabını ararken Sayın Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a sahip çıktığını ve Kanal İstanbul'un yapılmasına karşı güçlü bir şekilde direnç gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla Kanal İstanbul ve rantın hayalini kuran eski atanmış bir bakanın İstanbul'u yönetmesi büyük bir felaket olacaktır. Kanal İstanbul'a karşı hepimizin Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanında ve yaşanabilir bir İstanbul için çaba harcaması gerekir."

Kaynak: ANKA / Güncel

CHP Parti Meclisi Murat Kurum İstanbul Çevre İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title