Haberler

CHP'li Aygün'den Başbakan'a Yanıt: Teröristler Partinizde

Güncelleme:

CHP'li Hüseyin Aygün, Başbakan'ın, "Tunceli vekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar." sözlerine cevap verdi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "O malum Tunceli milletvekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar" sözlerine, " Türkiye'de teröristin kim olduğu belli. Görevlerini yapan milletvekillerini suçlamayın teröristler bizzat sizin partinizin içindedir." dedi.

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Aygün, partisine mensup Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ile birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

"TÜRKİYE'DE TERÖRİSTİN KİM OLDUĞU BELLİ"

Hüseyin Aygün, "Aslında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Türkiye'de teröristin kim olduğu belli, uluslararası terörizmi kimin desteklediği belli" diyerek şöyle devam etti:

"İki gün evvel merhum Sayın Doğan'a Türkiye'de kumpas bir davada yok edilmek istenen Sayın Doğan'a Somali'de THY aracının içinde kimin katlettiği belli. Sayın Doğan'ı öldürenler onu Türkiye'de öldüremeyip Somali'deki işbirlikçileri aracılığıyla öldürenler kim? Bunlar bu Meclis'in çatısı altında. Okmeydanı'nda terörist arayan Başbakan'a buradan sesleniyoruz. Sayın Doğan'ın kanı sizin ellerinize bulaşmıştır. Türkiye'de öldüremediğiniz Sayın Doğan'ı, Somali'de bulup çeteleriniz aracılığıyla katlettiniz.

Okmeydanı'nda hiç terörist aramayın, CHP içinde de aramayın, sizin her tarafınız A'dan Z'ye kana bulaşmıştır, terörle iç içedir. Görevlerini yapan milletvekillerini suçlamayın teröristler bizzat sizin partinizin içindedir."

"PKK'NIN İÇİNDE ZATEN ÇOCUKLAR VAR"

Diyarbakır'da kaçırılan çocuklara ilişkin soruya Aygün, "PKK'nın içinde zaten çocuklar var. Çocuklar olduğunu biliyorum, örgütün de mağduru bir milletvekili olarak. Çünkü ben dağdayken de orada çocuklar vardı. 17 yaşında bir çocuk vardı mesela. Elindeki çocukları, daha önceden de götürülmüş silahlandırılmış çocukları örgütün bırakması gerekir. Ama hükümet ile devlet açısından da şöyle bir sorun var, çocukların neden okula gidemediği, neden örgüte gittiği de sorgulanmalı. Eğer biz demokratik bir düzen, ailelere, genç çocuklara gelecek vadeden bir sistem oluşturabilseydik bence hiç kimse dağa çıkmazdı" yanıtını verdi.

"ÖLDÜREN POLİS BELLİ, KARELİ GÖMLEK GİYMİŞ BİR POLİS"

"Uğur Kurt'un ölümüne neden olan silahın polise ait olduğu da tespit edilmiş, ne diyorsunuz?" sorusuna Aygün, "Öldüren polis belli, kareli gömlek giymiş bir polis. Hedef gözeterek birini öldüren polisi tanık sıfatıyla dinliyorsunuz, hiç kimse sizin adaletinize inanmaz" dedi.

"BAŞBAKAN'IN BENİM TERÖRİSTİM İYİDİR ANLAYIŞI VAR"

Eryılmaz da, Başbakan'ın partisinin grup toplantısında, "O malum Tunceli milletvekili başta olmak üzere CHP vekilleri o örgütün vekilleri gibi davranıyorlar" dediğini belirterek, "Geldiğimiz süreçte maalesef Başbakan'ın izlediği politikanın "benim teröristim iyidir' anlayışı içinde hareket ettiğini görüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLAR GÖSTERDİ

"Başbakan'ın fotoğraf albümü böyle" diyerek bazı fotoğraflar gösteren Eryılmaz, "Başbakan'ın bizden önce Esad ile onlarca kez fotoğraf çektirdiğini hem de ailecek fotoğraf çektirdiğini biliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Refik Eryılmaz Hüseyin Aygün Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

500

Yorumlar (11)

fatihç:

asıl içerdeki hain sensin

16
14
yanıtYanıtla
ERDEMerdem@emasilver.com:

AYGÜN AYGÜN AYGÜN AYBUM AYZIRT AYPIRT AYKENDİNİYIRT PKKLİ NE KONUŞUYON AYNAYA BAK GÖRÜRSÜN GEZİ OLAYLARINDAN BELLİ

13
13
yanıtYanıtla
....:

adamsınnnnnn

10
14
yanıtYanıtla
misafir sanatçıAdınız Yazın:

teröristmi arıyorsun .senin iyi çocuklar dediğin arkadaşların,dostların teröristler.başka yerde arama.

9
5
yanıtYanıtla
...:

BU ADAMA DA SİNİR OLUYORUM, TİPE BAK! NURSUZ...

9
3
yanıtYanıtla
AÇIK SOZLÜ:

Şaka anlayışın kendiniz gibi iğrenç hüso.

6
6
yanıtYanıtla
AYNI:

AKP, MHP, CHP, XXP ne derseniz deyin, hiçbirinizden de birşey olmaz maalesef.Hepini aynısınız, al birini vur ötekine.Sadece aynı şeyleri yapıp, aynı cümleleri farklı şekilde kuruyorsunuz.Sonuçta hepiniz aynısınız.

4
7
yanıtYanıtla
..f.f.:

tipinde meymenet yok kürtlerin yüz karası

3
3
yanıtYanıtla
akp çok taviz verdin:

yani ordumuza terörist diyen bir vekil ve onları izlyen kankası akp yi gördüm...1990 yıllarda ordumuza teröris diye birisi ifita atsa oı gece imha edilirdi

4
1
yanıtYanıtla
riza boztepe:

akp veya chp farki ne olaki .iktidar kavgasi hangisinin tam ozgur ve demokratik .projeleri var .soruyorum sizlere .insanlki onuru yerlerde surunuyor .kapitalizme kole olmusuz .varmi bunun otekisi soylermisiniz .guzel insanlar yorum haki sizin olsun.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title