Haberler

CHP Gaziantep İl Başkanı Reisoğlu: Yerel seçimlerde başarılı sonuçlar aldık

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, partisinin yerel seçimlerde başarılı sonuçlar elde ettiğini açıkladı. Reisoğlu, seçimde kazandıkları ilçelerde daha iyi çalışacaklarını ve halkın emrinde olacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, yerel seçimlerde partisinin başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Reisoğlu, seçim döneminde Gaziantep'te CHP yönetimi olarak iyi bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Seçimde kazandıkları ilçelerde daha iyi çalışacaklarını belirten Reisoğlu, şunları kaydetti:

"Her yöneticimiz imkanlar dahilinde iyi bir seçim kampanyası yürüttü. Şehitkamil Belediyesi'ni ciddi bir farkla aldık. 30 yıldır alamadığımız Nizip Belediyesi'ni aldık. Bu sonuçlar bize rehavet vermeyecek. Biz, halkın emrinde olacağız, işimizi yapacağız, siyaset yapacağız. Kendi ilçelerimizde belediye olarak trafiğin çözülmesine katkı vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi'nde önerge vereceğiz ve çözüm getireceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title