Haberler

CHP Ekonomi Masası heyetinden Mersin'deki iş dünyasına ziyaret

Güncelleme:

Türkiye gezisine Mersin'den başlayan CHP Ekonomi Masası heyeti, iş dünyasının temsilcilerini ve meslek odalarını ziyaret etti.

Türkiye gezisine Mersin'den başlayan CHP Ekonomi Masası heyeti, iş dünyasının temsilcilerini ve meslek odalarını ziyaret etti.

"CHP Ekonomi Otobüsü" adı verilen otobüsle kente gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, genel başkan yardımcıları Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba ile milletvekilleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini (ESOB) ziyaret etti.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile görüşen heyet, daha sonra esnaf odalarının temsilcilerinin sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de eşlik ettiği heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etti.

Heyetten genel başkan yardımcıları Fethi Açıkel, Ahmet Akın ile CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Türkiye Makina Mühendisleri Odasına bağlı oda başkanları ve üyeleriyle Mimarlar Odası Konferans Salonunda bir araya geldi.

Açıkel, burada yaptığı konuşmada, CHP Ekonomi Masası olarak esnaf ve KOBİ ziyaretlerine başladıklarını söyledi.

Sadece sorunları dinleyen taraf olmadıklarını dile getiren Açıkel,"Esnafımızın, KOBİ'mizin sorunlarını kaydeden bir masa olmanın ötesinde, ayaklarına kadar giden bunları birlikte çözüm üreteceğimiz platformlara taşıyan bir duyarlılıkla bu gezileri başlattık." diye konuştu.

CHP'li Akın ise sorunlara çözüm olmak için uğraştıklarını belirterek,"Esnafımıza, sanayicimize, işçimize, kadınımıza, ev kadınımıza, erkeğimize bütün vatandaşımıza çare olmak için yollardayız." ifadesini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise ekonomi masası üyelerinin ülkeyi karış karış gezeceğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Ekonomi Mersin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title