Haberler

CHP'den İhracı İstenen Batum: Şaşırdım

Güncelleme:

İhraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen CHP'li Batum, gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek." ifadesini kullanmadığını söyledi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 5 Kasım Perşembe günü yaptığı toplantıda kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum konuştu.Al Jazeera'nın sorularını yanıtladı.

İstifayı düşünüp düşünmediği yönündeki soru üzerine Batum, ihraç istemine ilişkin tebligatı beklediğini ve henüz kendisine bu konuya ilişkin bir tebligatın ulaşmadığını söyledi. Süheyl Batum tebligat ulaştıktan sonra Yüksek Disiplin Kurulu'na savunmasını vereceğini belirtti.

"ŞAŞIRDIM"

Yönetimin kendisi için ihraç talebinde bulunmasına şaşırdığını söyleyen Batum "Ben kimseye haraket etmiş miyim? Kötü yönetildiğini, yanlış yapıldığını söylemişim. Bundan dolayı bir milletvekilinin ihraç kararını hatırlamıyorum" diye konuştu.

"BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

Batum CHP yönetimi tarafından ihraç istemine gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek" şeklinde bir ifadesinin olmadığını da söyledi.

Batum "Böyle bir şey söylemedim. Hiçbir yerde söylemedim. Nerede söylediğimi ortaya çıkarsınlar. Buna dayalı ihraç talebini üzüntüyle karşılıyorum, esas gerekçenin bu olmadığını düşünüyorum" dedi. (Kaynak: Al Jazeera)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bedii Süheyl Batum Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Aksakal:

Bunlarin hepsi dansoz. .

11
0
yanıtYanıtla
hakki söyler:

CHP ÖYLE BIR CARPILDIKI HAALAA KENDINE GELEMEDI;;;HAK SILLESININ SEDASI YOKTUR BI VURDUMU DEVASI YOKTUR. . . . EGER CHP GECMISINDEN TEVBE EDIP AYASOFYAYI TEKRAR IBAADETE ACMA SÖZÜNÜ HALKA VERIRSE VE ACARSA TOPARLANABILIR::

7
2
yanıtYanıtla
TASFİYECİ:

Beyler kılıçdaroğlunu oraya getiren güç chp yi mezhep partisi partisi yapması talimatı verdi. chp içindeki ulusalcıları tasfiye edip, ihanet etmelerini kolaylaştırıcı yol açmalarını istedi. kılıçdaroğlan da bu talimatı yerine getiriyor. Bakın chp sade alevi misyonlu bir parti olacak sonrada ermeni kırması vatan hainleriyle ülkeye ihanet edecekler. çok yakında göreceksiniz. kılıçdar oğlu dış güçlerin taşaronluğunu yapmakla görevlidir. bunu her icraatind görmek mümkün.

6
2
yanıtYanıtla
1010:

emine hanım daha mert imiş bence senden.

3
2
yanıtYanıtla
Berk GülekMobil-ANDROID:

ihraç boşuna yapılmamıştır umarım.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title