Haberler

CHP'den Egemen Bağış'a Fıkralı Yanıt

Güncelleme:

CHP'li Volkan Canalioğlu, Egemen Bağış'ın devir teslim töreninde anlattığı fıkraya başka bir 'Temel' fıkrasıyla yanıt verdi.

AB Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde eski AB Bakanı Egemen Bağış ve yeni AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ortak basın toplantısı düzenledi. Bağış, konuşması sırasında 'Adımız şakacıya çıkmış ya, fıkra anlatmadan olmaz' diyerek bir fıkra anlattı.

"BAŞBAKAN'A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Ardından Çavuşoğlu'na her zaman destek olacağını belirten Bağış "İçim rahat. Mevlüt kardeşimin hep yanında olacağım. Ben bu ailenin neferiyim. Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"EGEMEN BAĞIŞ GÖREVDEN ALINMIŞTIR"

Egemen Bağış'ın anlattığı fıkra Ankara'da siyasi kulisleri karıştırırken, muhalefetten Bağış'a yanıt ise, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'ndan geldi. Yazılı açıklama yapan Canalioğlu, "Erdoğan Bayraktar'ı övdü, Bağış'ın fıkrasına da fıkrayla karşılık verdi. Trabzonlular'ın Bağış tarafından anlatılan fıkraya bir anlam veremediklerini vurgulayan Canalioğlu, "Bağış'la aynı pozisyonda olan Trabzonlu Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon delikanlısı gibi davranmış, hem bakanlıktan, hem de milletvekilliğinden istifa etmiştir. AB'den sorumlu bakan iken 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna adı karışan Egemen Bağış'ın istifa etmek gibi bir düşüncesi olmaması üzerine, Başbakan tarafından görevden alınmıştır" dedi.

FIKRALI YANIT

Canalioğlu, Bağış'ın fıkrasına da fıkrayla yanıt verdi; "Bu anlamsız fıkraya şöyle cevap vermek istiyorum; Temel'in de bulunduğu bir ortamda vatandaşın biri gaz kaçırır. Gazı kaçıran vatandaş ayağı ile yerde gıcırtılı ses çıkarıp, gazın sesini örtmeye çalışırken Temel, 'hemşerim tamam. Gazın sesini örtmeye çalışıyorsun da, kokusunu ne yapacaksın?' diye sorar. "

EGEMEN BAĞIŞ'IN FIKRASI

Bağış görevi devrederken şu fıkrayı anlattı: "Temel bir gün uçağa binmiş Trabzon'a gidiyormuş. Yanlış yere oturmuş. Hostesler gelmiş,sizin yeriniz arka tarafta oraya geçmeniz gerekiyor demişler Temel geçmemiş. Yolcular söylemişler Temel geçmemiş. Mesele büyümüş ve Pilot'a kadar uzanmış. Pilot gelmiş Temel'e yerinize geçin demiş. Temel geçmiyorum demiş. Daha sonra Pilot temelin kulağına eğilmiş. Birşeyler demiş. Daha sonra Temel hemen geçiyorum demiş. Etraftakiler pilota ne dediniz diye sormuşlar. Pilot 'Ona Bu koltuk Trabzon'a gitmez dedim' demiş."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Volkan Canalioğlu Mevlüt Çavuşoğlu Egemen Bağış Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

ALİ AKDAŞakdas.65@hotmail.com:

HAKLISIN GAZI KAÇIRAN VARSA ELBET KOKUSU ÇIKAR.

63
3
yanıtYanıtla
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Temel in enbüyük hayali dünyadaki bütün dilleri enkısa zamanda öğrenmekmiş - İngiltereye gitmiş ingilizceyi 3 günde öğrenmiş - çine gitmiş çinceyi 3 günde öğrenmiş- Arabistan'a gitmiş arapçayı 3 günde öğrenmiş - Diyarbakır'a gitmiş kürtçeyi 3 günde öğrenmiş- ve son durak Bingöl zaza cayı öğrenecek 3 gün geçmiş 10 gün 20 gün 3 ay 5 ay 1 yıl ve enson 2 yıldan sonra Bingöl'den Trabzon'a döner ve ahali sorar temele neden bütün dilleri 3 günde zaza cayı 2 yılda öğrendiğini Temel şu cevabı verir - devamı yarına

6
29
yanıtYanıtla
NEFEROGLU SINAN AGAnefer_03@live.be:

Fikraniz da sizin gibi soguk ve itici.....

10
9
yanıtYanıtla
DİK DURUŞmai06@mynet.com:

GÖRDÜK TRABZON DELİKANLISINI ŞOV YAPARAK BAKANLIKTAN İSTİFA EDİYOM MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA EDİYOM DEMEK KOLAY AMA KAZIN AYAĞI HİÇTE ÖLE DEİL KABİNE DEĞİŞİKLİKLERİ ARASINDA GÖREVDEN ALINAN TEK BAKAN ERDOĞAN BAYRAKTAR AMA HALA MİLLETVEKİLLİĞİ DURUYOR ERKEKSE MADEM DÜN MECLİS BAŞKANLIĞINA MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA DİLEKÇESİNİ VERİRDİ SİZDE PEŞİNDEN KOŞUN ERKEK ADAM DİYE

7
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title