Haberler

CHP Ankara İl Kongresine Doğru

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in engelli bir vatandaşla konuşması- Kalabalıktan görüntüler- Otobüs üzerindeki heyetin görüntüleri - CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın görüntüsü - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in açıklamaları CHP Ankara il kongresine doğru- İl Başkanı Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde aday olacağını bildirdi CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde başkanlık için aday olacağını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in engelli bir vatandaşla konuşması- Kalabalıktan görüntüler- Otobüs üzerindeki heyetin görüntüleri - CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın görüntüsü - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in açıklamaları CHP Ankara il kongresine doğru- İl Başkanı Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde aday olacağını bildirdi CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde başkanlık için aday olacağını bildirdi.Keskin, il başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, 11 aylık görev süresince, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi CHP'ye önemli hizmetler yaptığını hatırlattı.Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savunan Keskin, CHP'nin iktidarını kurmak istediklerini, bunun için 2019'u hedef belirlediklerini söyledi.Tekrar Ankara İl Başkanı olduğu takdirde 3 yıllık plan yapacağını anlatan Keskin, bu kapsamda, Ankara'daki ilçe örgütlerinin tamamının desteğini aldığını ifade etti.Ankara'nın belediyelerini alacaklarını, sonra da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapacaklarını belirten Keskin, 2019'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın, CHP örgütlerinden çıkacağını söyledi.Keskin, Ankara İl Başkanlığını, örgütlerin yönetmesi için çalışmalarının olduğuna değinerek, "Kurultaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. CHP daha aktif bir siyaset yapacak. CHP'yi iktidara götürmek için ben bir dönem daha il başkanı olmak istiyorum" diye konuştu.Yapacağı çalışmalar için partililerden destek isteyen Keskin'e açıklaması sırasında, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve ilçe başkanları da eşlik etti. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), milletvekilliği için Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa eden Necati Yılmaz'ın yerine, Adnan Keskin'i atamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Aylin Nazlıaka Adnan Keskin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title