Haberler

Ceyda Düvenci'nin Suratsız Ceyda Günü Notuna Kocasından Yanıt Gecikmedi!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, yine sosyal medyada takipçilerine romantik anlar yaşattı. Ceyda Düvenci'nin Instagram hesabındaki paylaşımının altına yazdığı Suratsız Ceyda Günü notuna kocasından cevap geldi.

Oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabında mutlu bir fotoğrafını paylaştı ve altına da uzun bir not yazdı. Yazdığı nota cevap olarak da oyuncu eşi Bülent Şakrak, yorum kısmında cevap verdi. Hayranlarına romantik ve neşeli anlar yaşatan yorum oldukça beğenildi.

Ceyda Düvenci'nin Suratsız Ceyda Günü Notuna Kocasından Yanıt Gecikmedi!

"AŞIK BİR KOCA HER ŞEYİ HALLEDER"

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci Instagram hesabındaki gülen fotoğrafının altına "Evet bazen benim de oluyor… Gülmek gelmiyor içimden mesela. Evden çıkmak zor geliyor. Yalnız değilsin yani. Benim için de bazen gün geçmiyor. Bugün benim için o gün… Fotoğrafı içimi açsın diye koydum. Ama aslında bugün günlerden suratsız Ceyda günü…" yazısını yazdı. Ardından eşi Bülent Şakrak da altına "Aşık bir koca her şeyi halleder." yorumu ile cevap verdi.Sevenlerinden tam not alan çift yine aşkları ile düşman çatlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Sosyal Medya Instagram Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title