Haberler

Cemaate Yönelik Operasyonda 2 Emniyet Müdürüne Gözaltı

Güncelleme:

İstanbul'da ve bazı illerde Cemaate yönelik başlatılan operasyon kapsamında Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı.

Günlerdir konuşulan ve twitter fenomeni @Fuatavni tarafından ilk olarak ortaya atılan 'Cemaate' yönelik operasyon olacak ifadeleri gerçeğe döndü.

Operasyon kapsamında Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı.

DUMANLI VE KARACA: ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ

Sabah saatlerinde İstanbul'da başlayan Samanyolu ve Zaman Gazetesi'nde başlayan operasyon kapsamında Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca gözaltına alındı. İki isim gözaltı öncesi yaptıkları açıklamada, "Özgür basın susturulamaz. Bizim bir korkumuz yok." mesajı verdi.

DİZİ ÇALIŞANLARI YÖNETMEN VE YAPIMCILARINA GÖZALTI

Samanyolu Televizyonu'nda ekranlara gelen Sungurlar ve Tek Türkiye dizilerinin senarist, yönetmen ve yapımcısı da Eskişehir ile Van'da gerçekleşen operasyon kapsamında gözaltına alındı ve sağlık kontrollerinin ardından İstanbul'a gönderilecekler.

İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder

2 EMNİYET MÜDÜRÜNE GÖZALTI

Eş zamanlı operasyonda, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder de gözaltına alındı.

EKİZOĞLU KRİTİK OPERASYONLARIN BEYİN ADAMIYDI

Mutlu Ekizoğlu, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube'den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüğü dönemde Odatv, Şike, Balyoz ve Ergenekon gibi operasyonlara imza atmıştı. Terfi etmesinin ardından Siirt'e İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mutlu Ekizoğlu geçen Şubat ayında çıkan kararname ile merkeze alınmıştı. Mutlu Ekizoğlu ismi özellikle Ergenekon ve Şike operasyonları döneminde gündeme geldi. Ergenekon davası sürecinde sanık avukatlarının 'hukuksuz işlemler' yaptığına işaret ettiği Mutlu Ekizoğlu, 'Şike' operasyonu sürecinde de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın hedefindeki isimlerden biriydi. Ekizoğlu, gazeteciliğin yargılandığı Odatv operasyonunun da perde arkasındaki isimlerden biriydi.

Siirt'te merkeze alınan Emniyet Müdürü Murat Ekizoğlu

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tufan Ergüder İstanbul Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

HasanmobilWeb@haberler.com:

kahrolsun t.c. Kopek cumhuriyeti.

2
45
yanıtYanıtla
Hiyara cevapm@m.m:

Sen kahrol asalak. Zaten sen ve senin gibiler yuzunden bu kadar yil herkesden geri kalmistik ama simdi oyununuz bozuldu. Sana daha neler soylerdim ama anlayamazsin cahil hiyar.

yanıt3
yanıt0
miram@m.m:

hoşşt ..

yanıt2
yanıt1
yaşasın TÜRKİYEMobil-ANDROID:

kahrolsun tc diye yazan şerefsizin yazisinida yayinlayan şerefsiz ve haindir ENBÜYÜK TÜRKİYE

39
1
yanıtYanıtla
biri Mobil-ANDROID:

yaşasın Tc.devleti ...

32
7
yanıtYanıtla
müdürMobil-ANDROID:

hortumla 50 katrilyonu çalanlara kimsenin gıkı çıkmadı.ebeden yaşasın.. AKP.

17
18
yanıtYanıtla
ağlayan annemobilWeb@haberler.com:

pkk ve kandil hükümete talimat vermiştir. Bunlar bizim kuyruğumuza çok bastı intikamımızı alın diye oda emir kulu ne yapsın. Hükümet, pkk nın Aksarayıda yakarlar diye korkusundan bu gözaltılar yapılıyor.

17
18
yanıtYanıtla
lale:

iine gelmiyodeğil i. senin başın vatanınaihanet ediyor. enuyutmuş senin aşın abd ve sraile çalışıyor. seni sahaya sürmş sen kuru sıkı kıyorsun

yanıt2
yanıt3
DiyarbakırlıMobil-ANDROID:

yaşasın TC devleti

26
5
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

bugün cemaate yarın aykırı düşünen herkese. anlayın millet artık. adamlar yemiş içmiş memleketi sizde uğraşın geçim diye. hepsi kpss skandalını yolsuzluğu kapatmak için.

16
12
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title