Haberler

Çaykur Rizesporlu Sercan Trafik Kazası Geçirdi

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un oyuncularından Sercan Kaya, Sürmene'de trafik kazası geçirdi.

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un oyuncularından Sercan Kaya, Sürmene'de trafik kazası geçirdi.

Çaykur Rizespor'un Antalya'daki devre arası kampına katılmak için kayınbiraderi Mehmet Sağlam ile birlikte Rize'den Trabzon'a hareket eden Sercan Kaya'nın kullandığı 61 AV 165 plakalı otomobil, karla kaplı yolda kontrolden çıkarak devrildi. Yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra yan yatan otomobilden çıkan Sercan ve Mehmet Sağlam, kazayı yara almadan atlattı..

Twitter hesabından kaza fotografını paylaşan Sercan kaya, "Allah beterinden saklasın. Çok şükür burnumuz kanamadan atlattık. Verilmiş sadakamız varmış" yorumunda bulundu. Takımının Antalya kampına bir gün gecikmeli katılacağını ifade eden Sercan, daha sonra şunları söyledi:

"Büyük bir kaza geçirdik. Araba metrelerce sürüklendi. Hem benim hem de kayınbiraderimin burnunun dahi kanamaması büyük şans. Allah'a şükürler olsun iyiyiz. Kazadan dolayı teknik direktörümüz Hikmet Karaman, 1 gün izin verdi. Yarın kampa katılacağım." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sercan Kaya Antalya Sürmene Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title