Haberler

Çaykara Faciasında Şok İddia: Tünel Girişi Çığ Bölgesine Alınmış

Çaykara faciasında şok iddia: Tünel girişi çığ bölgesine alınmış (ek) İŞ DURDURMA TUTANAĞI İDDİASI Çığ altındaki Erhan Arslan ile Lokman Çelik'i arama çalışmaları devam ederken, şantiyede olumsuz hava şartları nedeniyle 8 Ocak 2015 tarihinde çalışmanın durdurulduğuna ilişkin bir tutanak düzenlendiği ileri sürüldü.

Çaykara faciasında şok iddia: Tünel girişi çığ bölgesine alınmış (ek)

İŞ DURDURMA TUTANAĞI İDDİASI

Çığ altındaki Erhan Arslan ile Lokman Çelik'i arama çalışmaları devam ederken, şantiyede olumsuz hava şartları nedeniyle 8 Ocak 2015 tarihinde çalışmanın durdurulduğuna ilişkin bir tutanak düzenlendiği ileri sürüldü.

Taşeron olarak faciada ölenlerden Özgür Can Özyürek ile yüklenici firma yetkilisinin imzalarını taşıyan tutanakta, "08-01-2015 tarihinde hava şartlarından dolayı tünel ağzına gidememekteyiz. Firma yetkilisi bilgisi dahilinde çalışma durdurulmuştur. Ayrıca açılması gereken (gerek pasa sahası tünel ağzı, gerek şantiye ile tünel ağzı) arasındaki yolların kapalı olması nedeni ile şantiye tamamıyla durmuştur" ifadelerine yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

TRABZON, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaykara Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title