Haberler

Çarpan Sürücü Hastaneye Götürünce Şikayetçi Olmadı

Güncelleme:

Yaşar Konuk, 26 yaşındaki İsmail Şen'den şikâyetçi olmadı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralanan 80 yaşındaki Yaşar Konuk, kaza sonrası kendisi ile ilgilenip ambulans gelene kadar kafasını dizine koyan ve hastaneye kadar gelen otomobil sürücüsü 26 yaşındaki İsmail Şen'den şikayetci olmadı. Orhangazi'de Cumhuriyet Meydanı'nda dün meydana gelen trafik kazasında, yolun karşına geçmek isteyen Yaşar Konuk'a, İsmail Şen yönetimindeki 16 VS 325 plakalı otomobil çarptı. Bir anda yere yığılan yaşlı adam, belinde ağrı olduğunu söylemesi üzerine ambulans çağrıldı. Sürücü Şen, yerde yatan Konuk'un başını dizine koyarak, ambulansın gelmesini bekledi. Yerde yatan Yaşar Konuk'u, güneşten korumak için de çevredeki esnaf şemsiye açtı. Sürücü İsmail Şen, yaralanmasına neden olduğu Konuk'un yanından bir an olsun ayrılmayıp daha sonra ambulansta yanına binerek hastaneye kadar kendisine eşlik etti.Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar Konuk, burada tedaviye alındı. Polise ifade veren Yaşar Konuk, yaralanmasına neden olan sürücüden kesinlikle şikayetci olmayacağını söyledi.

DERS OLMALI

Bunun üzerine Konuk'a teşekkür eden İsmail Şen, taburcu edilen yaşlı adamı bu kez arkadaşının aracı ile evine götürdü. Kaza sonrası çok üzüldüğünü, canının çok yandığını söyleyen İsmail Şen, "Ona bir şey olacak diye çok korktum. O yüzden de yanından hiç ayrılmadım. Allah dualarımı kabul etti. Yaşar amca kazadan ufak sıyrıklarla kurtuldu. Ben ona insanlık için yardım edip yanından ayrılmadım. O da insanlık adına benden şikayetci olmadı. Yaşadığımız bu olay, kaza sonrası kaçan sürücülere ders olmalı" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Şen Orhangazi Politika Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title