Haberler

Cansu'nun Katil Zanlısı Arama Çalışmalarına Katılmış

Güncelleme:

Muğla'da Cansu Kaya'ya tecavüz ettikten sonra genç kızı boğarak öldüren zanlılardan birinin Dalyan Kanalı'nda yapılan arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya'ya tecavüz ettikten sonra genç kızı boğarak öldüren zanlılardan birinin, dikkat dağıtmak için kanalda arama çalışmalarına katıldığı belirlendi.

Ortaca'ya bağlı Daylan Mahallesi'nde kaybolduktan 3 gün sonra Dalyan Kanalı'nda ölü bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Poyraz Çalhan (25) ve Necati Demir'in (25) suçlarını itiraf etmesinin ardından, bugün de Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan otopsi raporu açıklandı. Raporda zanlılara ait meni izlerine rastlandığı belirtildi. Cansu'nun tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürüldüğü ve daha sonra kanala atıldığı belirlendi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA YARDIM ETMİŞ

Cansu Kaya cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan ve daha sonra suçunu itiraf eden zanlılardan Necati Demir'in, dikkatleri üzerinden başka yöne çekmek için önceki gün dalgıç polislerin katılımıyla Dalyan Kanalı'nda yapılan arama çalışmalarına katıldığı anlaşıldı. İlk ifadesinde Cansu'nun erkek arkadaşı U.D.'yi zan altında bırakarak, "O gün biz Cansu'yu erkek arkadaşıyla gördük. Cansu ile U.D. gün boyu birliktelerdi" şeklinde ifade verdiği öğrenilen Necat Demir'in, itirafın ardından Cansu'ya ait eşyaları korktukları için İztuzu yolunda yaktıklarını söylediği bildirildi.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALARINI İSTİYORUZ"

Cinayet zanlılarının getirileceği Ortaca Adliyesi önünde gazetecilere açıklamada bulunan baba Osman Kaya, "Avukatımız, Muğla Adli Tıp'tan gelen otopsi raporunu bize açıkladı. Gelen rapor acımızı daha da artırdı. Biz ailecek perişan olduk. Katillerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Demir Cansu Kaya Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (52)

ak gençlik:

ey kızlar gece yarılarına kadar erkeklerle gezerseniz bu gibi bir durumla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksektir o yüzden siz siz olun oturun evinizde kuran okuyun kısmetinizi bekleyin

13
32
yanıtYanıtla
Mesa:

Erkeklere hadım etme cezası gelsin erkekliğiniz kurusun inşallah

37
2
yanıtYanıtla
vedat:

peki sen nasil bir babasin kizini niye gece gec saatlerde cikmasini izin veriyorsun?senin sucun buyuk kizina sahip ciksaydin

3
31
yanıtYanıtla
dr baharmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Size bir soru arkadaslar..bunun ozgecan cinayetinden ne farki var...onda ulke ayagi kalkti ..bunda hbr kanallari bile vermiyor...neden nedn nedn bu ayrimcilik.

28
0
yanıtYanıtla
hakimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hadım edecen bunları..

27
0
yanıtYanıtla
TR-A:

DEMOKRATİK LAİK HUKUK DEVLETİ İŞTE BU. . . ESERİNİZLE ÖVÜNÜN

11
14
yanıtYanıtla
Atakan Akdeniz:

Bati ulklelerine bakalim: teknoloji urunleri en ust duzeyde, yillik gelirleri 30-80 bin dolar civarinda. Kadin erkek iliskileri alabildigine serbest. . Sex le ilgili cinayetlerin orani en dusuk olani. . BIZDE ise teknoloji urunleri en duzeyde Bati oldugu gibi. . Yillik gelir duzeyimiz 10 bin dolar duzeyinde. . Kadin erkek iliskileri hep sorunlu. . Kiz-erkek arkadaslik halen cogunluk icin tabu. . Sex icin kadinlar olduruluyor ve yakiliyor. Cunku yonetimler Ortadogu gibi muhazafakar toplum yaratma cabalarinda

11
11
yanıtYanıtla
cafer:

bu devirde ortalıkta onca sapık varken kız çocukları geç saatlerde dışarı salınmamalı.

15
7
yanıtYanıtla
Ömer Danlı:

Türkiye dedin mi akla , tecavüz, cinayet, taciz, kavga, işkence geliyor. Biryabancı kadın tüm dünyayı geziyor başına hiç bir şey gelmiyor. Türkiye ''ye geldiğinde ise, önce tecavüze uğruyor, buda yetmiyor öldürülüyor. İşte size müslüman ve bir Türk dünyaya bedel denilen ülkeden manzaralar.

17
2
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

ICERIDE DE SIZE AYNISINI YAPARLAR ARKANIZI SAGLAMA ALIN YANLIZ ICERIDIKILER ZAVALLI GENC KIZ GIBI DEGIL.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title