Haberler

Canlı yayına damga vurdu! Sunucunun Ukrayna-Rusya savaşı için bulduğu "Türkiye" çözümü akıllara durgunluk verdi

Güncelleme:

Rusya ordusunun Ukrayna topraklarına girmesi sonrası bölgede çatışmalar yaşanırken, savaşı canlı yayında değerlendiren sunucu Kadri Gürsel'in söylemleri akıllara durgunluk verdi. Gürsel'in savaşı değerlendirirken sözü Türkiye'ye getirip "Türkiye'nin bu yeni döneme verebileceği en kararlı reaksiyon iktidar değişikliğidir." demesi konuğu İsmail Saymaz'ı da şaşırttı.

Rusya birliklerinin Ukrayna topraklarında başlattığı işgal, dün akşam Halk TV ekranlarında değerlendirildi. Konuşmazsak Olmaz programında sunucu Kadri Gürsel, gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte bölgede olup bitenleri konuştu.

Sunucu Kadri Gürsel, "Buradan nasıl çıkılır? Kısa vadede çıkmak mümkün değil. Ben çıkılabileceği kanaatinde değilim." ifadelerini kullandı.

"EN İYİ REAKSİYON İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ"

Sözlerinin devamında işgale verilecek en iyi cevabın Türkiye'de iktidar değişikliği olacağını öne süren Gürsel, şöyle devam etti: "Türkiye'nin bu yeni döneme, yeni soğuk savaşa verebileceği en yerinde, en stratejik, en kararlı reaksiyon iktidar değişikliğidir."

Bu noktadan sonra Gürsel, sözü İsmail Saymaz'a bıraktı. Saymaz ise söz konusu ifadelere ne diyeceğini bilemeyip kendi görüşlerini aktarmaya devam etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İsmail Saymaz Kadri Gürsel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

500

Yorumlar (34)

Kuman:

Halkıma yalvarıyorum! Rica ediyorum! Bu çirkin insanları Ülkemizin başına musallat etmeyin! Bu çirkin insanlar ülkemizi ilk fırsatta satarlar! Yaşadığımız bu ekonomik bunalım Bu çirkin insanların işbirlikçi uzantıları nedeniyle. Varsa yoksa Milletin kanaatine hakaret başka meziyetleri yok

219
50
yanıtYanıtla
burakk:

Ülkedeki Muhalefete baktıkça içim titriyor. Adeta kabus gibiler. Bunlardan başka memlekette düzgün, işini bilen, vizyon sahibi siyasetçi yok mudur Hepsi bunlar mı yani?

yanıt89
yanıt9
ferfer:

tabi ya 20 yıldır yedikleri az geldi bi 20 yıl daha yesinler demi

yanıt43
yanıt137
Kuman:

Ferfer: Kime göre yediler,Neye göre yediler! sözde muhalefetin dezenformasyon rüzgarına kapılıp da Sui zan etme! Yedi diyerek getirilen belgelerin hepsi sahte çıktı! İnanmak istemek tabi ki seni yanlışa sürüklüyor! Etmeee! Şu 6 partiye iyi bak mutlaka birilerine ihanet edip koltuk kapmış insanlar. Etmee

yanıt1
yanıt0
ali can:

İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ İLE BUNUN NE ALAKASI VAR KAFALARINA TAŞ DÜŞSE İKTİDARA BULUYORLAR

221
15
yanıtYanıtla
OKUR:

vizyona bakarmısın? ,,neden ak parti yirmi yıldır iktidar bunlarda muhalefet oldukları apaçık ortada işte

191
15
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

20 yılda her yeri sattılar,dolar türk lirası ortada.Uretim yok,devletin kasasındaki para ortada,zam zam zam.Yeni biri gelse satacak bir trt kaldı.Onuda alan olur mu bilmem.

29
165
yanıtYanıtla
Hsn:

Alakaya maydonoz saçmalamakta sınır yok

163
11
yanıtYanıtla
x girilmez:

daha çok yalanırsınız

153
16
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

şu muhalefete cidden güvenip oy veren insanlar var hala kievi bombalıyorlar uçaklarla muhalefet s400 leri geri verin ne işimize yarıcak diyor

142
17
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title