Haberler

Ünlü anketçinin "Hanımefendi gibi davranın" sözleri canlı yayını karıştırdı! Israrlara rağmen özür de dilemedi

Güncelleme:

Dün akşam bir canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesilen ailelere yaptığı ziyaretler tartışıldı. Konukların birbirini dinlemeden konuştuğu sırada Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, eski CHP'li vekil Gülay Yedekci'ye "Bir dinleyin hiç susmuyorsunuz. Hanımefendi gibi davranın" dedi. Bu sözler sonrası çıldıran Yedekci, "Kendinize gelin beyefendi. Kiminle konuşuyorsunuz." diyerek tepki gösterdi. Daşdemir ise sunucunun özür dilemesi yönündeki ricasını reddetti.

HaberTürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında dün akşam hararetli bir tartışma yaşandı. Programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildiği iddia edilen eve yaptığı ziyaret ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in onu yalanlayan açıklamaları değerlendirildi.

"HANIMEFENDİ GİBİ DAVRANIN"

Konu üzerine yapılan tartışma sırasında programın konuklarından CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci ile Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir arasında gerginlik yaşandı. İki konuğun birbirine fırsat tanımadan üst üste konuşması, Daşdemir'in "Bir dinleyin hiç susmuyorsunuz. Hanımefendi gibi davranın" demesi ile hararetli bir tartışmaya döndü.

"ALIŞAMADINIZ BU ÜLKEDE KADINLARIN GÜÇLÜ OLMASINA"

Seslerin yükseldiği anlarda Daşdemir'e büyük tepki gösteren Yedekci, "Kendinize gelin beyefendi. Kiminle konuşuyorsunuz. Alışamadınız bu ülkede kadınların güçlü olmasına. Biz bu gücü Mustafa Kemal Atatürk'ten alıyoruz. Siz kimsiniz bize had bildiriyorsunuz? Siz haddinizi bilin. Ne biçim konuşuyorsunuz?" dedi.

PAR: YAPTIĞINIZ AYIP, ÖZÜR DİLEYİN

Daha sonra araya giren Sunucu Kübra Par, "Hilmi Bey çok ayıp yaptığınız? Benim konuklarımdan hiçbirine hanımefendi gibi davranın diyerek öyle davranmadığını iddia edemezsiniz." ifadelerini kullandı. Bu saniyelerden sonra canlı yayına ara verilerek reklama gidildi. Gerginliğin devam ettiği reklam dönüşünde Kübra Par, Hilmi Daşdemir'den "Hanımefendi gibi davranın" sözlerinden dolayı özür dilemesini istedi.

ÖZÜR DİLEMEDİ

Daşdemir, o ifadeyi sözünün kesilmemesi için söylediğini belirterek özür dilemeyi reddetti ve kendinden özür dilenmesi istediğini açıkladı. Bunun üzerine Kübra Par, "Biri size adam gibi davranın derse özür bekler misiniz beklemezsiniz?" ifadelerini kullandı. Daşdemir'in özür dilememesi üzerine Par'ın, "Sözün bittiği yerdeyiz" demesi dikkat çekti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Habertürk Kübra Par Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (9)

Osman Tokgonul:

Hala aynı kafa, hala aynı zihniyet . Kadınlara ayar verme ... Ogünler geçti artık, o günleri rüyalarınızda görürsünüz , umarsınız öyle olmasını . Eve geldiğinizde el pençe divan duracak , sizin tabirinizle " eksik etek" kadınlar yok artık . Şunu kafanıza sokun .

21
43
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Malum parti şaşırdık mı tabiki hayır.

26
23
yanıtYanıtla
OKUR:

KADIN OLMANIZ HERŞEYİ YAPMA VE SÖYLEME HAKKINA SAHİPSİNİZ ANLAMINA GELMEZ,,BİRDE HERHALTTA MUSTAFA KEMALİ ÖNE SÜRMENİZ ÇOK ANLAMSIZ

26
17
yanıtYanıtla
ERKAN :

mustafa kemal acını her fırsatta sende dile getirme

yanıt0
yanıt0
ali yazar:

ALLAH SEN VE SENİZ gibi hanımlardan erkekleri ve bu devleti milleti muhafaza etsin

30
10
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bu topraklarda muhalefet bir tük olacağına yandaş bir mülteci olmak bile daha saygın kabul ediliyor

5
17
yanıtYanıtla
Demir Demir:

ülkedeki e gereksiz şey: açıkoturum programlar. saatlerce dır dır

8
1
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Maskeli balo bitti. Artık toplumun çoğunluğu neyin ne olduğunu görmeye başladı, bu saldırgan davranışlar bütün taraflar için sonun başlangıcının emareleri, sancıları...

5
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

klasik akp li karşındakine cevabı yoksa hakaret eder 15 temmuza bağlar ezana bayrağa bağlar

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title