Haberler

Pınar Gültekin cinayetinin konuşulduğu canlı yayın karıştı! Ersan Şen'in söylediği söze, sunucu dahil herkes tepki gösterdi

Güncelleme:

Pınar Gültekin cinayetinin konuşulduğu Habertürk canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Programın konuğu Ceza Hukukcusu Prof. Dr. Ersan Şen'in katil Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indiriminin doğru olduğunu söylemesiyle ortalık bir anda karıştı. Programın sunucusu dahil diğer tüm konuklar Şen'e tepki gösterdi.

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesinin tartışıldığı Habertürk canlı yayınında ortalık bir anda karıştı. Hülya Hökenek'in moderatörlüğünü yaptığı "Enine Boyuna" programının konuğu olan Ceza Hukukcusu Prof. Dr. Ersan Şen'in "Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indirimi kararı doğru" sözü sonrası gergin anlar yaşandı. Hülya Hökenek dahil diğer tüm konuklar Ersan Şen'e tepki gösterdi.

HÖKENEK İLE ŞEN ARASINDA GERGİN ANLAR

"Bunun savunulacak bir yanı yok" diye seslenen Hökenek'e tepki gösteren Şen, "Hülya Hanım ne konuşuyorsun ya" diye çıkıştı. Hökenek ise "Bir kadın yakılarak öldürülüyor, üzerine beton dökülüyor. Daha sonra adam çıkıp ben burada kokoreç pişirdim diyor. Hocam lütfen. Ben kabul etmiyorum" diye cevap verdi.

Şen bunun üzerine "Sonuç ne kadar kötü olursa olsun, orada karar veren hakimleri ve mahkemeyi yok sayamazsın. Böyle bir hakkın var mı? Ondan sonra mahkemeye gidip nasıl adalet arayacaksın?" dedi.

AKSOY DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

O sırada araya giren Gazeteci Faruk Aksoy ise "Her şey elindeki kağıda göre değil. Kamu vicdanı diye bir şey var. Sen o kadın ölürken nasıl acı çekti biliyor musun" derken, Şen ise Aksoy'a "Duygusal gidiyorsun. Kanun yolu var. Eleştirebilirsin, kızabilirsin yarın bir gün o mahkemelere çıkacaksın. Nasıl kendini savunacaksın. Seni toplum gömdüğü için mahkum mu olacaksın. Sosyal medya mahkemesi olmayın" dedi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Pınar Gültekin Habertürk Ersan Şen Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

500

Yorumlar (33)

Gökhan Altaylı:

Ersan Şen denilen adam bir hukukçu gibi değil de, bir külhanbeyi gibi davranıyor. Bağırıyor çağırıyor kimseye söz hakkı tanımıyor. Hemen her konuda yorum yapıyor. Çok bilmiş ya. Böyle adamları nereden bulup çıkarıyorlar televizyona.

85
70
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Ersan şen bir karın agrısısın. Nokta

33
41
yanıtYanıtla
Mehtap Nazlı:

Doğru konuşanı 9 köyden kovalar örneği.oldurulmus ama durup durkenmi işin içinde ne entirakalar var kimse bilmiyor öldürüldü tamam da nden.

35
38
yanıtYanıtla
tarık usta:

nerden biliyosun senide yakıp koysalar iyimi olur

yanıt17
yanıt9
Sm57:

Hakettiyse ölmesi normal diyorsun yani

yanıt9
yanıt2
Fatih Uludağ:

bir bayan nasıl böyle düşünebilir hak verebilir hiç kimsenin bir başka birini ne olursa olsun öldürmeye hakkı yoktur. sizlerin cehaleti yüzünden bu ülke bu durumda. Erkekdir yapar erkektir ev işi yapmaz kızdır dışarı çıkamaz Mehtap hanım cehalet kokuyorsun.

yanıt9
yanıt2
Fatih Uludağ:

chalet kokuyorsun.

yanıt7
yanıt1
Fatih Uludağ:

Allah sana kız cocugu vermesin.

yanıt7
yanıt1
Mikail arman:

Mehtap, sende o sivri ve cahil aklınla bilmediğin konuda yorum yazıyor ve barbarca öldürülen genç bir kızın katilini savunuyorsun.

yanıt0
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Bu cinayetin evvelinde neler yaşanmış bir delikanlı çıkıp anlatmadigi sürece kısır döngü devam eder. Ölen kızda okumaya geldiği yerde sağlam bir duruş göstermemiş ve duyumlara göre sonu tehdit ve hakarete varan durumlara girmiş.

43
27
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title