Haberler

Çanakkale'deki 1 TL'lik madeni para ile çalışan hayrat su içmeye gidenleri şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Geyikli ilçesinde kaydedilen bir video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Görüntülerde su içmek için şehirdeki bir hayratın başına giden vatandaşın, muslukta vana olmadığını ve suyun 1 TL'lik bozuk para karşılığında aktığını fark etmesiyle yaşadığı şaşkınlık anları yer alıyor.

Sosyal medya Çanakkale'nin Geyikli ilçesinde çekilen videoyu konuşuyor. Su içmek için şehirdeki hayratlardan birini tercih edenler yaşadıkları olay sonrası şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SU İÇMEK İÇİN GİDENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Sıcaktan bunalarak serinlemek için hayratın başına gidenler, musluğu açmak için ellerini uzattıklarında büyük bir şok yaşadı. Musluğu açmak için herhangi bir vananın bulunmadığını fark edip kafayı yukarı kaldırdıklarında ise daha büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

HAYRATTA 1 TL MADENİ PARA GİRİŞLİ TURNİKE

Hayratın üst tarafında 1 TL'lik madeni para turnikesinin bulunduğunu ve suyu ancak para karşılığında içebileceklerini öğrenen vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Kelime anlamı "Halkın parasız yararlanması için yapılan çeşme" olan hayrattan bile suyun para karşılığında satılmasına sinirlenen çok sayıda kullanıcının yaptığı yorumlar sonrası olay sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

İşte o yorumlardan bazıları;

- Paralıysa adı hayrat olmaz.

- İsrafın önüne geçilmek isteniyorsa, turnike taktırılmak zorunda değil. Bunun için sensörlü musluklar var.

- Bu nasıl hayrat anlamadım?

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Şanlıurfa Hayrat Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (6)

seyfullah aydın:

anlaşılan burada hayrat suyu içene değil o parayı alana olacak

27
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

İçenler hayır yapıyor..

19
3
yanıtYanıtla
rap düelloları:

:)))

yanıt0
yanıt0
Aykut Cimen:

Filitre su olduğu için, normaldir.

3
10
yanıtYanıtla
Yıldırım Dedeoğlu:

Burada habere konu olan belde Ezine ilçesine bağlı geyikli beldesinde bulunan hayrat çeşmesi olarak geçen yerde damacana ile su doldurulması işi yapıldığı İçin belediye böyle bir uygulamaya gitmiştir aynı suyı 25 liraya damacana olarak almakta var bu şekilde 3 liraya doldurmak

0
0
yanıtYanıtla
Asi Melek:

Çeşmenin başlığını bozmasınlar diyedir. Gayet mantıklı.????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title