Haberler

Çanakkale'de Kahreden Kaza! 8 Aylık Hamile Kadın Öldü

Güncelleme:

Çanakkale-İzmir karayolunda kontrolden çıkan bir araç takla atarak yol kenarına uçtu. Kazada 8 aylık hamile Nurcan Onurlu ve bebeği hayatını kaybetti. Ortaya saçılan eşyalar ise yürek burktu.

Çanakkale- İzmir karayolunda kontrolden çıkan bir araç takla atarak yol kenarına uçtu. Hurdaya dönen araçtaki 8 aylık hamile olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Nurcan Onurlu ve bebeği kurtarılamadı. Kazada araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

8 AYLIK HAMİLEYDİ

İzmir istikametinden Çanakkale merkezine gelen Mehmet Onurlu, Çanakkale'ye 9 kilometre kala kullandığı 34 ZL 8171 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç takla atarak yol kenarına devrildi. Kazada, 24 yaşındaki Nurcan Onurlu yaşamını yitirdi. 112 ekibi, genç kadının hamile olduğunu anlayınca zamana karşı yarış başladı. Onurlu, ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Acil Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisine kaldırıldı. Burada, Nurcan Onurlu'nun karnındaki 8 aylık bebeği sezaryenle alındı. Ancak bebek de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan Mehmet Onurlu (31) Çanakkale Devlet Hastanesinde, Ahmet Tok da ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

DAĞILAN EŞYALAR YÜREKLERİ BURKTU

Jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Jandarmanın yaptığı çalışma esnasında, araçtan savrulan parçalar arasında 'Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor' isimli bebek bakım kitabı ile dünyaya gelecek bebek için alındığı sanılan bir çift pembe pati, görenlerin yüreğini burktu. Kaza yapan otomobil, yapılan incelemenin ardından çekiciyle kamyon garajına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (16)

aaa:

Firmayı kötülemek gibi olmasında zeytinyağı tenekesi gibi araba yapıyorlar. ikinci olarak emniyet kemeri taktıklarını sanmıyorum. Ölenlere rahmet, kalanlara sabır dilemekten başka yapacak bişey yok.

38
1
yanıtYanıtla
ESRA:

kız zaten hamile eşi onu çok severdi neden tehlikeye atıp hız yapsın ki adam saçmalamayın elinizi vicdanınıza koyun adam gibi yorum yapın

3
1
yanıtYanıtla
Trafik önce bilgi sonra dikkat isterMobil-ANDRO:

Allah rahmet eylesin. kabahati aracta yada yolda arar dururuzda kendimizde kabahat aramayiz hiç.

4
0
yanıtYanıtla
ESRA:

nurcan beraber çalıştığım arkadaşım duyunca tüylerim diken oldu resmen kendim öldüm sandım bir an öyle bir şok hali ki inanamazsın beraber yediğin içtiğin insanı kaybetmek zor bebeğiyle beraber Allah cennetine gitmeyi nasip etsin inşallah Allah hepimizide affetsin

2
0
yanıtYanıtla
Berlinli türkMobil-IOS:

Fransiz mali uçan teneke. Çin daha saglam araba konusunda

2
0
yanıtYanıtla
AMG:

Kim koyuyor bu dogu avrupa reklamini buraya sürekli ulen. . . . . . . . . . Virgin Mobile - Pierwszy milion? Daj sie rozpiescic!

1
0
yanıtYanıtla
Turkeli:

Allahim rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Citroen creative teknology :)

0
1
yanıtYanıtla
Ahsen:

Bu aracın markası ne acaba ya hava yastığı yokmu hiç

0
0
yanıtYanıtla
>>>>>>Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title