Haberler

Çanakkale Çomü'de Rektörlük Seçimi Tamamlandı

Çomü'de rektörlük seçimi tamamlandı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy alarak sandıktan birinci çıktı.

Çomü'de rektörlük seçimi tamamlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy alarak sandıktan birinci çıktı. Prof. Dr. Yücel Acer ikinci 180 oy, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz 163 oy aldı.

Terzioğlu Kampüsü Troia Kültür Merkezi'nde saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlandı. 689 öğretim üyesinden 670'inin oy kullandığı seçimlerde daha önceden adaylığını açıklayan Prof. Dr. Sedat Laçiner, Prof. Dr. Yücel Acer, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Prof. Dr. Arzu Mirici yarıştı. Oy sayımı sonucunda Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy, Prof. Dr. Yücel Acer 180 oy, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz 163, Prof. Dr. Arzu Mirici 78 oy aldı. Ayrıca aday olmayan Prof. Dr. Sefa Dereköy, Prof. Dr. Mustafa Sacar, Prof. Dr. Olcay Hisar ve Prof. Dr. Ahmet Gökkuş'a ise sandıktan birer oy çıktı. YÖK'e 6 adayın ismi gönderileceğinden 1'er oy alan 4 öğretim üyesi arasında yapılan kura çekiminde Prof. Dr. Sefa Dereköy ve Prof. Dr. Olcay Hisar'in isimleri çıktı.

MİLLİ İRADEYE YÜCE MAKAMLAR DA DİKKAT EDECEKTİR

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, oyların sayılmasının ardından bir teşekkür konuşması yaparak, "Sonuçlar ortada, 57 farkla birinci olduk. Her türlü kirli ayak oyununa, her türlü algı operasyonuna, her türlü tehdit, şantaj, aldatma, arkadaşı arkadaşa düşürme çabalarına rağmen milli irade böyle tecelli etmiştir. Milli iradeye eminim ki, yüce makamlarda dikkat edeceklerdir. ÇOMÜ'nün milli iradesine çok teşekkür ediyorum. Onların fedakarlığına ve güvenlerine layık olmaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sedat Laçiner Yücel Acer Dereköy Politika Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (2)

Mehmet Rıza GEZEN:

Seçimde üzerime giydiğim tişortun ön yüzünde'' EZİYET, İŞKENCE ZULÜM OUT'' arka yüzünde ''ENTRİKA, KUMPAS PARALEL YAPI OUT'' yazılıydı. Bu ifadeler 4 yıllık Laçiner Yönetiminin kısa bir özetidir.

0
0
yanıtYanıtla
Milli İrademobilWeb@haberler.com:

Tabii ki paralel yapıyla mücadele kapsamında Sedat Laçiner seçilmeyecektir. Hocanın kendi döneminde atamasını yaptığı kişilerden aldığı oyu milli irade olarak adlandırması çok yanlış olmuş. Bu gösteriyor ki hoca seçilmeyeceğini biliyor fakat siyasi anlamda milli irade kavramını sonrasında kullanmak istiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title