Haberler

Can Bonomo Torium'da Hayranlarıyla Buluşuyor

Güncelleme:

Ünlü müzisyen Doğan Duru'nun sunumu ile Torium Açık Çarşıda gerçekleşen "Torium Akustik" yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Birbirinden ünlü isimlerin akustik performanslarını sergilediği Torium Açık Sahne' de dün akşam Can Bonomo vardı.

Doğan Duru ve Can Bonomo'nun keyifli sohbeti ve akustik performansıyla renklenen Torium sahnesi ziyaretçilere keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

Bonomo 3 yaşında piyano virtüözü olduğunu, 4 yaşında klasik gitara başladığını; çok ufak yaşlarda farklı müzik gruplarını dinlemeye başladığını ve şuan ki farklı tarzının bundan kaynaklandığını anlattı. Yanı sıra annesinin çocukken kendisine hediye ettiği şiir kitapları sayesinde şiire düşkün biri olduğunu Cemal Süreyya ve Aziz Nesin şiirlerini çok sevdiğini belirtti.

Sevilen sanatçı, 19 yaşında İstanbul'a hem çalışmak hem okumak amacıyla geldiğinde 6 kişi bir evde yaşadıklarını, amatör okul dinletileri afişlerini asıp herkesi eve davet ettiklerini, bu ev konserlerinin giderek yayılarak internetten çok izlenir bir etkinlik halini aldığını anlatırken eski günlere dönerek duygulandı.

Can Bonomo şiir ve müziğin yanı sıra çizim konusunda da yeteneklerinden de bahsetti. Dövmelerinin kendi tasarımları olduğunu paylaşan sanatçı, albüm tasarımlarını da kendisinin yaptığını söyledi

Eurovision sürecini de değerlendiren sevilen sanatçı sürecin yorucu ama çok eğlenceli olduğunu ekip olarak çok eğlendiklerini belirtti. Doğan Duru'nun "Tekrar çağırsalar gider misin?" sorusuna " Bir kere gittik yeter" diyerek espirili bir dille cevap verdi. Eurovision'un kendisinin tanıtımı için önemli bir avantaj olduğunu söyleyen Can Bonomo " Ev konserleriyle başladık, Eurovision'a gittik şimdi Rock'n Coke da yer alacağız, hayaldi gerçek oldu " dedi.

Oyunculuk deneyiminden de bahseden Can Bonomo, birçok dizide oyunculuk yaptığını ve enteresan bir şekilde hepsinin dördüncü bölümde kaldırıldığını anlattı.

3.albüm çalışmalarını da sürdürdüğünü söyleyen Can Bonomo, dinleyicilerine çok içine sinen bir albüm hazırladığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

doğan duru Can Bonomo Torium Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title