Haberler

Çalılık Alanda Çıkan Yangın, 5 Evi Yaktı

ANTALYA'da çalılık alanda başlayıp, evlere sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

ANTALYA'da çalılık alanda başlayıp, evlere sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. 5 evin hasar gördüğü yangında ev sahipleri, alevlerin arasında kalan evcil hayvanları için gözyaşı döktü.

Muratpaşa İlçesi Ermenek Mahallesi'ne bağlı Yamansaz mevkiindeki çalılık alanda, bugün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı, alevler Büklüm Sokak'taki evlere sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme arazözleri sevk edildi. Bölgenin yamaç olması nedeniyle söndürme çalışmaları güçlükle ilerledi. Büklüm Sokak'taki 5 ev, alevlerin ortasında kaldı.

KUŞLAR İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yangına mahalle sakinleri müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Yangın sırasında alev alev yanan güvenlik görevlisi Necmettin Yıldırım'a ait iki katlı müstakil evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangını haber alıp gelen Fatma Yıldırım ve 2 yaşındaki küçük kızı Nisa, büyük panik yaşadı. Gözyaşlarına boğulan Fatma Yıldırım, "Eşim Necmettin'in kuşları içeride kaldı" diyerek gözyaşı döktü.

AVUSTRALYALI BARBARA'NIN KÖPEK SEVGİSİ

Yangında evi kısmen zarar gören Avustralyalı Barbara Schellenberg, alevlerin arasında kalan köpeğini kurtardı. Köpeğe sarılıp uzun süre seven Schellenberg, "Ben çok korktum hala korkuyorum. İçeride 4 köpek, 7 kedi var. Evim yansın ama benim hayvanlarıma hiçbir şey olmasın" dedi.

Mahallelinin de destek verdiği çalışmalarla yangın, yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 4 ev kısmen, bir ev ise tamamen yandı.

Yangın yerine itfaiye ekiplerinin geç geldiğini öne süren Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı, "1 saattir arıyorum itfaiyeyi. Kaymakam Beyi bile aradım. Ot yangınından bir anda evlere sıçradı" dedi.

Mahalle sakini Uğur Zerman ise, "Bu kadar teşkilat yeterli değil. Ormandan evlere sıçradı ve büyüdü. Bir ağaç yerine 5 ev yandı" dedi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Yıldırım Muratpaşa Ermenek Antalya Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title