Haberler

Cadde ve sokaklar boş kaldı

Güncelleme:

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele Sokağa çıkma kısıtlamasının 4. günü Boş caddelerden görüntüler Balıklıgöl'den detaylar Şanlıurfa'da sokaklar boş kaldıŞANLIURFA- Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Şanlıurfa'da sokaklar boş kaldı.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele

Sokağa çıkma kısıtlamasının 4. günü

Boş caddelerden görüntüler

Balıklıgöl'den detaylar Şanlıurfa'da sokaklar boş kaldı

ŞANLIURFA- Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Şanlıurfa'da sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığının 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, il sınırları içinde 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması getirmesiyle dört kent genelinde cadde, sokak ve meydanların boş olduğu gözlendi.

Kısıtlamanın son gününde görevliler haricinde kimsenin dışarıda olmadığı Şanlıurfa'da, insan ve araç trafiği en düşük seviyeye ulaştı.

Kentin simgesi, tarihi Balıklıgöl yerleşkesi, Haşimiye Meydanı ve Atatürk Bulvarı da en sakin günlerinden birini yaşadı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıklıgöl Şanlıurfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title