Haberler

Büyüleyici Sis Manzarası

Gaziantep'te sis- Nurdağı ilçesi mevkisinde etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkiledi Nurdağı ilçesinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, ulaşım olumsuz etkilendi.

Gaziantep'te sis- Nurdağı ilçesi mevkisinde etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkiledi Nurdağı ilçesinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, ulaşım olumsuz etkilendi.Nurdağı Bölge Trafik İstasyon Amiri Murat Göğebakan, AA muhabirini yaptığı açıklamada, özellikle Nurdağı bölgesinde etkili olan sis nedeniyle sürücüleri uyardıklarını söyledi.Eski Nurdağı-Adana karayolu Olucak mevki ile Adana- Gaziantep otobanının Nurdağı mevkinde bir bölümünün sisten etkilendiğini belirten Göğebakan, "Sürücüleri sis farlarını yakmaları, görünür olmaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyardık" dedi.Nurdağı-Kahramanmaraş arasında da sabah sisin etkili olduğunu belirten Göğebakan, ilerleyen saatlerde sisin dağıldığını ve görüş mesafesinin artığını kaydetti.Bu arada Nurdağı üzerinde oluşan sis, sürücülere zor anlar yaşatırken, güzel görüntüler de oluşturdu. Bazı sürücüler otobandaki Atatürk Viyadüğü civarında araçlarını yol kenarına çekerek, sisi izleyip, fotoğraf çekti. .

Kaynak: AA / Güncel

Murat Göğebakan Gaziantep Nurdağı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title