Haberler

Büyükşehirli Demirboğa Kardeşlerin Büyük Başarısı

Güncelleme:

Artistlik Buz Pateni Şampiyonasında, şampiyon olan iki Buz patenci kardeş, ülkemizi Dünya ve Avrupa şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

27-29 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Artistlik Buz Pateni Şampiyonası'nda, piste damgasını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu sporcular vurdu. Kağıtsporlu Ali ve Burak Demirboğa kardeşler kategorilerinde birinci olarak ülkemizi Dünya ve Avrupa şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

ALİ, AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Antrenörler Rana Göçmen ve Ece Ongül nezaretinde şampiyonaya 12 sporcuyla katılan mavi beyazlı buz patencilerden Ali Demirboğa Senior baylarda altın madalya kazanarak, 13-19 Ocak tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Artistlik Buz Pateni Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Senior Baylarda müsabakalara katılan Büyükşehirli Birce Atabey ise ikinci oldu.

BURAK, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Junior baylarda yarışmaya katılan Burak Demirboğa ağabeyi Ali Demirboğa gibi turnuvada şampiyon olurken, mart ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Dünya Artistlik Buz Pateni Gençler Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek ikinci isim oldu. Junior baylarda Burak Demirobağa'nı ardından Mehmet Çakır ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

BEŞ DERECE KAZANDILAR

Şampiyonada yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu bir diğer Buz patenci Anıl Çetinbaş ise Novice baylarda üçüncü oldu. Toplam beş derce ile genel klasmanda puanını arttıran Kağıtsporlu Buz patenciler, müsabakaların ardından madalyalarını düzenlenen törenle Federasyon yetkililerinin elinden aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Demirboğa Ali Demirboğa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title