Haberler

Büyükşehir'den Turgutalp'e Bayram Hediyesi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinin Turgutalp Mahallesi'ni asfaltla buluşturdu.

Yerden 920 metre yükseklikte, zor şartlar altında gerçekleşen asfalt çalışmalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışan ekipler, Yunusemre ilçesi Turgutalp Mahallesi'nin toprak yollarını asfaltla buluşturdu. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir de, Turgutalp Mahalle Muhtarı Turgut Şener ile birlikte, asfalt ekibini ziyaret etti ve ekiplere iyi çalışmalar diledi. Asfalt atımı hakkında da bilgiler veren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, "920 metre yükseklikte Turgutalp Mahallemizdeyiz. Muhtarımızın yolun yapılması ile ilgili bizlere ilettiği talepleri vardı. Bunu arkadaşlarımız inceledi, asfalttan önce düzenleme yapılması gerekiyordu. Ekiplerimiz, yolu genişleterek iyileştirdi ve ardından asfalt çalışmaları başladı. Cumartesi günü yolun yağlaması yapıldı ve şimdi de asfalt dökümündeyiz. 1 günlük çalışma ile yolun asfaltlanması tamamlanacak. Vatandaşlarımız yolu kazasız belasız kullansınlar, hayırlı olsun. Bu yol çalışması Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Turgutalp'e bayram hediyesi olsun" diye konuştu.

İL GENELİNDE HIZLA ASFALT ATACAĞIZ

Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'nın bünyesinde bulunan araç, gereç ve personeli ile yapmayı planladıkları 200 kilometrelik asfalt çalışmasının 150 kilometresini tamamladıklarını belirten Fevzi Demir, "İhalemize itiraz Kamu İhale Kurulu tarafından reddedildi, en kısa zamanda onun da sözleşmesi ve yer teslimi yapılarak, il genelindeki asfalt çalışmamıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

MUHTAR ŞENER'DEN TEŞEKKÜR

Yolun eskiden kötü durumda olduğunu belirten Turgutalp Mahalle Muhtarı Turgut Şener, Başkanımız Cengiz Ergün'e, Genel Sekreter Yardımcımız Yılmaz Gençoğlu'na ve Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımız Fevzi Demir'e çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Yunusemre Turgutalp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title