Haberler

Büyükler Nikaha Kavuştu, Minikler Oynadı

Mersin'de düzenlenen toplu nikahta, 35 çift resmi nikaha kavuşurken, bazı çiftlerin çocukları da salonda oynayıp dans etti, bazıları da anne ve babalarının evlilik cüzdanını aldı.

Mersin'de düzenlenen toplu nikahta, 35 çift resmi nikaha kavuşurken, bazı çiftlerin çocukları da salonda oynayıp dans etti, bazıları da anne ve babalarının evlilik cüzdanını aldı.

Akdeniz Belediyesi, toplu nikah töreni düzenledi. Düzenlenen toplu nikaha Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, 35 çift ve yakınları katıldı.

Bazı çiftlerin kucaklarında çocukları ile geldiği tören öncesi çalınan müziklere çiftlerden Orhan Aslan (31), Gülsen Ayar'ın (21) 3 yaşındaki kızı Gülbahar Aslan ile Mehmet Çamlı ile Sevgi Çamlı'nın kızı Enise Nenir Çamlı oyunları ile salonda bulunanlara keyifli anlar yaşattı. Minikler hareketli parçalarda oynarken, slov parçalarda da dans etti. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini fark eden oyun ve danslarının ardından da fotoğraflarına da bakmayı ihmal etmedi. Törende konuşan Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl Türk, önceki yıllarda toplu nikah töreni nedeni ile muhtarlıklar aracılığıyla yaptıkları duyurularda yüzlerce çiftin başvurduğunu belirterek, 'Aile bütünlüğü için 10 yıldır yaptığımız çalışmalar sonucunu verdi. Son yaptığımız duyuru bunu gösteriyor. Sayının azlığı beni çok sevindirdi. Resmi nikahını kıyacağımız çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorumö dedi.

Ardından söz alan Kaymakam Zeki Arslan, güçlü toplumların temelinde güçlü ailelerin yer aldığını ifade ederek, ailelerin güçlü olmasında da resmi nikahın büyük bir önemi olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Türk nikah kıyarken, şahitlikleri ise Kaymakam Zeki Arslan ile Belediye Başkan Yardımcısı Giyasettin Ay yaptı. Kucağında çocukları ile masaya oturan Orhan Aslan, Gülsen Ayar'ın nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanı Başkan Türk tarafından 3 yaşındaki Gülbahar Aslan'a teslim edildi. Minik Gülbahar uzun süre elinde tuttuğu cüzdanı daha sonra babasına uzatarak saklamasını istedi.

Nikahların tamamlanmasının ardından çiftler günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title