Haberler

Büyükelçi Karslıoğlu: Almanya'yla Dostluğumuz Devam Edecek

Güncelleme:

Alman parlamentosunun sözde soykırım tasarısını onaylamasının ardından Türkiye'ye gelen Almanya Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, 'Almanya'yla dostluğumuz devam edecek.' dedi.

Almanya Federal Meclisi'nde 1915 olaylarına ilişkin tasarının kabul edilmesinin ardından istişarede bulunmak üzere Ankara'ya çağrılan Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, yurda döndü. Ankara'ya inen Karslıoğlu, Alman parlementosunun kararıyla ilgili ayağıın tozuyla açıklamalarda bulundu. Karslıoğlu Alman parlamentosunda alınan kararla ilgili 'Almanya'yala dostluğumuz sürecek. Duygusal bir karar aldılar. Ama biz duygularımızla değil mantığımızla hareket edeceğiz.' dedi.

İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ

Almanya Federal Meclisi'nde (Bundestag) 1915 olaylarına ilişkin tasarının kabul edilmesinin ardından istişarede bulunmak üzere Ankara'ya çağrılan Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, İstanbul'a geldi.

ANKARA'YA DÖNDÜ

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla saat 19.00'da Atatürk Havalimanı'na ulaşan Büyükelçi Karslıoğlu, burada kendisini bekleyen gazetecilerin soruları karşısında, "Hep beraber gördük, yaşadık" dedi. Büyükelçi Karslıoğlu'nun havalimanında bir süre dinlendikten sonra THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara'ya gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Karslıoğlu Türkiye Berlin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (46)

Adınızı Yazın:

Bunların kudurduğunu görünce ecdadım Osmanlı ile Atatürk ile gurur duyuyorum. Alemin derdi biz olmuşuz demekki Zamanında iyi koymuşuz

16
1
yanıtYanıtla
Brh Mobil-IOS:

ADAMLAR BİZİ SOYKIRIM YAPMAKLA SUÇLUYOR BÜYÜKELÇİ DE DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK DİYOR YA NE DOSTLUĞU BÜYÜKELÇİ GÖZÜNÜ AÇ UYAN

16
0
yanıtYanıtla
DEMİR:

SIKIYSA KAFA TUTUN ALMANLARA

12
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

ULAN BURDA BAZI MANTIK DISI YORUMLAR YAZMAYIN BREE BUDALALAR BIZIM BASKA BASKA DEVLETIMIZ YOK SARILIN BREE ERDOGANIN. DEYERINI KAYBETTIGINIZ ZAMAN ANLARSINIZ BREE ASALAKLAR BIZ BIR DEVLET OLMAYI ERDOGANA VE AKP BORCLUGUZ BU BILINE . BASKASI BOGAZINIZDA KALSIN BASKASINI TANIMAM ERDOGAN VE AKP DIR BIZIM TEK YÖNÜMÜZ

5
8
yanıtYanıtla
TESPİT:

KARDEŞ ''DEYER'' YAZMANDAN ANLAŞILIYOR HANGİ PARTİ SEÇMENİ OLDUĞUN. ANLAYAN ANLAR

yanıt2
yanıt1
cerkes:

ne demek lan almanyayla dostluğumuz devam edecek yüzsüz

12
0
yanıtYanıtla
misafir:

bu aciklamayla bu adamin isi biter, erdogan bununda ipini ceker

10
2
yanıtYanıtla
KamılMobil-IOS:

Yiyiyorsa devam etmeyin

5
5
yanıtYanıtla
GTR:

guclu ulke sozunuz hic bir yerde gecmiyor koyunlar 2023 bekleyin o zaman gecer ne kaldiki 6 bucuk yil :) o zaman nasil otlamissiniz anlayacaksiniz ama son pismanlik neye yarar

9
1
yanıtYanıtla
Zagor:

Hadi sikiyorsa bir jest yapinda gorelim. Verin su makam araclarini giriye. Biz de inanalim.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title