Haberler

Büyükelçi Bağırov'dan Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Büyükelçisi Faik Bağırov ve beraberindeki heyeti Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen kapıda karşıladı.

Gaziantep'te bulunmaktan onur duyduğunu belirten Büyükelçi Bağırov, "Gaziantep tarih, kültür, sanayi ve turizm ile son zamanlarda çok mesafe kat etmiştir. Gaziantep'in, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine Yesemek ve Zeugma gibi önemli değeri ile girdi. Bu tarihi, kültürel ve sanayi kentinde bulunmaktan çok memnunum. Misafirperverliklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Vekili Ünsal Göksen, "Başkanımızın bugün şehir dışında olması münasebetiyle, başkanımız adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Başkanımızın büyükelçimize selamlarını iletiyorum. Türkiye ve Azerbaycan iki dost ve kardeş ülkedir. Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov'u Gaziantep'ten ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksen, Büyükelçi Faik Bağırov'a Gaziantep yöresine ait bakır kaplamalı pilavlık hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ünsal Göksen Azerbaycan Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title