Haberler

Büyükburç'un Cenazesinde "Hakkımızı Helal Etmiyoruz" Gerginliği

Güncelleme:

Erol Büyükburç'un cenazesinde imamın cemaatten helallik istediği sırada arka sıralardan gelen "Helal etmiyoruz" sesleri gerginliğe yol açtı.

İstanbul Etiler'deki evinde Perşembe günü ölü bulunan ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un cenazesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Cenaze namazı öncesi imam cemaatten helallik istedi. Bu esnada cenazeye katılan 2 kişi kalabalık arasından "hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.

CAMİDE OLAY ÇIKTI

Cemaatin tanımadığı bu kişiler, tepki üzerine camiden uzaklaştırıldı. Biri sakallı ve şalvarlı olan bu kişiler, "Bunlar gençlerimizi yozlaştırdı" diyerek protestosunu sürdürdü. Cenazeye katılanlar ise "Şov yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Tepkiler üzerine 2 kişi camiden çıkarıldı. Ancak Büyükburç'un yakın çevresinden bazı kişiler, bu kişilerin peşinden gitti.

"BİZ ÖZ TÜRK HALKIYIZ"

Tepki Levent'in ara sokaklarında da sürdü. Araya Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri girmeye çalıştı. Ancak tepki zaman zaman tekme ve yumruklu hale dönüştü. Bu kişiler, kim oldukları sorusuna "Biz öz Türk halkıyız" karşılığını verdi. "Neden hakkınızı helal etmiyorsunuz" sorusuna da "Bunların açtığı yolda gençlerin ne hale geldiğini görüyorsunuz" karşılığını verdi. Olaylar ara sokaklarda uzun süre devam etti. Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin de yer alıyordu. Ancak olaylar sırasında çevrede hiçbir polisin olmaması dikkat çekti. Cenazeyi karıştıran 2 kişi, zabıtalar tarafından uzaklaştırıldı.


Erol Büyükburç'un kızı da babasının tabutu başında saf tuttu.

Omuzlara alınan Büyükburç'un cenazesi, dualar eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Erol Büyükburç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DEDEYE SON ÖPÜCÜK

Büyükburç'un Türk bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale, dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı ve öperek uğurladı.

CUMHURBAŞKANI'NA YANIT

Cenazede taziyeleri kabul eden usta sanatçının kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erol Büyükburç Özlem Kaya İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (257)

imam bayıldımobilWeb@haberler.com:

Tayyip ölünce 55 milyon kişi helal etmiyoruz diye bağıracak

24
30
yanıtYanıtla
cemilmobilWeb@haberler.com:

Erol büyükburça batı tarzından dolayı bu hakareti yapan yobazlar, 6 yaşında kızın 70 yaşındaki morukla nikahını uygun gören zihniyeti savunan sapıklardır.

19
26
yanıtYanıtla
doktormobilWeb@haberler.com:

ya bu dinciler niye bu kadar gerizekalı

9
35
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

YORUMLARA BAKIYORUMDA, PROTESTUCULAR BAHANE, İSLAMA SALDIRI ŞAHANE, KUYRUK ACISI OLAN YORUMCULAR İSLAMA SALYA SÜMÜK SALDIRMIŞ YORUMLARDA, KONU MECUSİLİK, HİRİSTYANLIK, BUDİZM OLUNCA CİCİ, KONU İSLAM OLUNCA ÖCÜ OLUYOR.

32
7
yanıtYanıtla
tamer:

sizlere helallik soran oldumu sakali arapcillar , kimin ne olacagini sizin gibi yobazlar karar veremez

7
30
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Cenazede bile yobazlık yapıyorlar bi siz müslümansınız ya zaten din sömürücüleri sizi

13
22
yanıtYanıtla
Aslan Arslan:

ABİ TİPİNE BAK SAKALINA BAK. . . BİLDİĞİN TARİKATÇI. . . VURACAN KELLESİNİ GİYOTİNE.

12
22
yanıtYanıtla
ÖZTÜRKLER:

ya kardeşim Adamların Hakkını Yemistir hayatta insan oğlu bu hertürlü fitne var adamların doğal hakkı ılla helal edıcek dıye bı kayıtmı var gerizekalılar hoca bosunamı soruyor haklarınızı helal edıyormusunuz dıe ısteyen eder ısteyen etmez ulan ne dengesiz anlıyışsız adamlar var. borcu vardır belkı hayattayken hakkını yemıstır. !

29
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

helal olsun delikanlı adamlarmış

12
20
yanıtYanıtla
halit:

adamlardaki kafaya bak karsındaki insanları sakkallı diye yobaz diyorlar gerici diyorlar iranlı diyorlar sözüm ona bu milletin insanlarını asagılıyorlar sizler gibi ilerici olmaktansa gerici olmak yobaz olmak şereftir

11
21
yanıtYanıtla
Tüm 257 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title