Haberler

Büyük İkramiye Talihlisine Hırsızlık Şoku

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı 4 çeyrek biletten birinin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak'ın lüks otomobilinin bagajından 570 bin lira çaldığı ileri sürülen 4'ü erkek 1'i kadın 5 kişi yakalandı.

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı 4 çeyrek biletten birinin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak'ın lüks otomobilinin bagajından 570 bin lira çaldığı ileri sürülen 4'ü erkek 1'i kadın 5 kişi yakalandı. Olay, 29 Mayıs akşamı Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'da büyük ikramiyenin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak'ın (32) lüks aracının bagajında bulunan 570 bin lira çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapılan başvuru üzerine inceleme başlattı. İlk olarak Murat Tokmak'ın lüks otomobilini takip eden araçlar kameralardan tespit edildi. Sürekli aynı aracın Murat Tokmak'ı takip ettiğini belirleyen ekipler, 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda S.G.(31), A.E.(31), Ö.T.(22) S.Ç.(24) ile Ç.Ü. (19) isimli kadın yakalandı. Şüphelilerinden alınan 373 bin 150 lira Murat Tokmak'a teslim edildi. 1'i kadın 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Murat Tokmak'ın çevresinde içtiği bir bardak çaya 200 lira bahşiş verdiği ve otomobilinde sürekli yüklü miktarda para ile gezdiği öğrenildi. Olay günü ise Tokmak'ın 700 bin lirası olduğu ve yakınına 130 bin lira değerinde otomobil aldığı geri kalanını ise arsa almak için yanında gezdirdiği iddia edildi.

(İsa Akar - İsmail Örs/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Tokmak Politika Güncel Haberler

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title