Haberler

Büyük Coşkuya Tüm Mersinliler Davetlidir

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait tesislerin açılışı ve temel atma töreni için kentimize geliyor. Başkan Macit Özcan, "Bu büyük coşkuya tüm Mersinliler davetlidir." dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın davetlisi olarak, Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 tesisin açılışını yapmak ve 1 tesisin temel atma törenine katılmak üzere 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü kentimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı hakkında bilgi veren Başkan Macit Özcan, "Söz konusu tarihte Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kuyuluk otoban girişinde karşılayacağız. Konvoy eşliğinde GMK Bulvarı'ndan hareket ederek, başta 34. Cadde olmak üzere spor tesisleri bölgesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni cadde ve bulvarlar gezilecek. Saat 16.30'da Denizpark Tesisleri'ne gelecek olan Sayın Kılıçdaroğlu, burada toplanan vatandaşlara karşı bir konuşma yapacak. Sonra sırasıyla Denizpark, Yeni Cadde ve Bulvarlar, Canlı Hayvan Ticaret Merkezi ve Geçici Hayvan Bakım Evi'nin açılışını tek merkezden gerçekleştirecek olan Sayın Kılıçdaroğlu, Yeni Otobüs Terminali'nin de temelini atacak. Açılışların ardından da CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Mersin'den ayrılacak." dedi.

Organizasyon için büyük bir hazırlık yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Macit Özcan, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştireceğimiz yeni tesislerin açılışı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 16.30'da Denizpark Tesisleri'nde gerçekleşecek olan bu muhteşem açılış törenine tüm halkımız davetlidir. Ayrıca Mersinliler aynı günün akşamı yine Denizpark Tesisleri'nde sanatçı Emre Altuğ'un vereceği ücretsiz konseri izleyebilirler." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Macit Özcan Kuyuluk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title