Haberler

SPOR Bursaspor'un yeni teknik direktörü Tamer Tuna: Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik

Güncelleme:

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Tamer Tuna: Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldikİsmail Hakkı SEYMEN / BURSA (DHA) - Bursaspor'un yeni teknik direktörü Tamer Tuna, ayağının tozuyla akşam antrenmanında takımın başında yer aldı.

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Tamer Tuna : Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik

İsmail Hakkı SEYMEN / BURSA (DHA) - Bursaspor'un yeni teknik direktörü Tamer Tuna, ayağının tozuyla akşam antrenmanında takımın başında yer aldı. Deneyimli teknik adam ilk açıklamasında, "Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik. Buradaki anlayış ve hedeflerde de birleşmiş noktadayız" dedi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki idman öncesinde düzenlenen imza töreninde ilk açıklamalarını yapan Tamer Tuna, camiaya önemli mesajlar verdi. Bursaspor'da ilk hedeflerinin Play-Off aşamasına kalarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Buradaki pozisyonu ve duyguyu da çok iyi bilen bir teknik adamım. Önemli olan her zaman Bursaspor. Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik. Ben tercihimi öyle yaptım. Buradaki anlayış ve hedeflerde de birleşmiş noktadayız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem kulüp hedefleri hem kendi inançlarım adına iyi yönde yaşayacağımız güçlü bir dönem olmasını istiyorum. Bunun için çalışacağız. Hiçbir zaman bu mücadeleyi bırakmayacağız, mücadelemiz asla bitmeyecek. Herkese ihtiyacımız var? açıklamasında bulundu.

'HAYALLERİN BİTMEDİĞİ BİR NOKTADAYIZ'

Bursaspor'u Süper Lig'e çıkartarak taraftarı eski hayallerine tekrar kavuşturacağının altını çizen Tuna, 'Hayallerin bitmediği bir noktadayız, hayallerimiz bittiğinde biz de bitiyoruz. Yönetim ile konuştuğumuzda temel anlayış buydu, takım hedefinin her şeyin üzerinde farklı olduğunun farkındayız. Sonuçlar hayatımızın kaynağı. Sonucu getiren en önemli şey de bu çalışma, anlayış' şeklinde konuştu.

'HİÇBİR ŞEKİLDE KAYBETMEYEN BİR BURSASPOR TAKIMI OLMASINI İSTİYORUZ'

Taraftara ve oyunculara da seslenen Tamer Tuna, umut dolu mesajlar vererek, 'Uzun vadede Süper Lig'de yer alacak takım olmak istiyoruz. Bu sezon ya da gelecek sezon. Kısa vadede hedef bu yıl puan farkını kapatacak bir Bursaspor olabilmek. 3 maç kaybedilebilir ama inandığımız noktada bazı doğruları oyuncularla birlikte gerçekleştirecek bir şekilde ortaya koyarsanız, sonucu önünde sonunda alacaksınız. Ligin son haftasında da bu olabilir. Geride kalmış olduğumuz puan durumundan kazanarak çıkabileceğimiz için puan hesabı yapmadan, hiçbir şekilde kaybetmeyen bir Bursaspor takımı olmasını istiyoruz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tamer Tuna Bursaspor Spor Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title