Haberler

Bursa'nın Yanan Ciğerleri Havadan Görüntülendi

Bursa'da 7 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınının ardından küle dönen bölge havadan görüntülendi.

Bursa'da 7 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınının ardından küle dönen bölge havadan görüntülendi. Bursa'nın Mudanya ilçesinde ünlü işadamlarının villalarının da bulunduğu hem denizi hem Uludağ'ı görebilen bölgede çıkan orman yangını 7 saat sonra kontrol altına alınabildi. Yangının ardından küle dönen alan havadan görüntülenirken, Bursa'nın önde gelen işadamlarının da yangını ucuz atlattıkları ortaya çıktı. Çağrışan Mahallesi'nde öğlen 12.30 civarında zeytinlik alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle karşı Bademli yamaçlarında villaların bulunduğu ormanlık alana sıçradı. Özellikle BTSO üyesi 20'den fazla işadamının oturduğu Şahintepe Sitesi'nin arka kısmındaki ormanlık alanda etkili olan yangın, korku ve paniğe neden oldu. Yangında aynı sitede bulunan işadamı Vakkas Parlak'a ait villanın çatısı yanarken, BTSO Başkan Vekili Remzi Topuk'un villası da zarar gördü. Öte yandan aynı sitede işadamları Aydın Yakupoğlu, Cem Ünal, Ali Hazır, Ramazan Soyiç, Ali Osman Güzeldağ, Faik Çelik, oğlu Baran Çelik, Hüseyin Durmaz'ın evleri de yangında büyük tehlike atlattı. BTSO Başkan Vekili Remzi Topuk, yangını komşulardan duyarak eve geldiğini ifade etti. Topuk, "Buradaki arkadaşlarımızın da ciddi gayretleri oldu. Kimi bir kova aldı, kimisi de hortumla yangına müdahale etti. İyi bir dayanışma da vardı. Bahçe duvarının 20 metre ilerisi orman ve o alevler evlere gelmedi. Binlerce kez şükür ediyoruz. Evin çatıları yanmış. Ama bu önemli değil, tadilat yapılır. Ancak arka bahçeden görülen ormanlık alanın yeniden yeşillenmesi 50 yılı alır" dedi. Bir villanın önündeki yanan köpek mezarı da dikkat çekti.

(Uğur Uslubaş - Samet Doğru/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Uludağ Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title