Haberler

Bursa'daki Cinayet Davası

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden kalfasını öldüren kuaföre, 25 yıl hapis cezası verildi.

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden kalfasını öldüren kuaföre, 25 yıl hapis cezası verildi.

4. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasına, tutuklu sanık Levent Berksan (46), maktul Kadir Alınca'nın (35) yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

Sanık Berksan, önceki duruşmadaki savunmasını yineleyerek, maktulün yanında çalıştığını, birlikte bir oto kiralamacıdan hasarlı araç alarak, tamir ettirip, satmak için anlaştıklarını, bu nedenle ona 6 bin lira verdiğini belirtti.

Alınca'nın kendisini oyaladığını ve tehdit ettiğini öne süren Berksan, "Beni şikayet edersen seni gömerim' dedi. Bu hususta şikayetçi oldum ve dava açıldı." ifadesini kullandı.

Berksan, olay gününü şöyle anlattı:

"Çay bahçesinde oturuyordum. Kadir bana bir şeyler söyledi. Ardından da araca doğru gitti. Ben bakışlarından ve sözlerinden şüphelenip bıçak aldım. Maktulün arkasından gittim. Bu sırada Kadir beni görmediği halde, küfürlü bir şeyler söylemeye devam ediyordu. Şoför kapısı yerine torpidonun bulunduğu kapıya yönelince bir şeyler çıkartacak diye korktum. Koluna doğru bıçağı salladım ancak Kadir o sırada hareket edince sırtına geldi. Sonra boğuşmaya başladık. Bana tekme atmaya çalıştı. O sırada bıçak maktulün bacağına da geldi. İş yerine gittim ve polise haber verilmesini söyledim. Sonra da bıçağı iş yerine bırakıp, polis gelince teslim oldum."

Mahkeme heyeti, kısa bir aranın ardından sanığı "Kasten adam öldürmek" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde iş yeri bulunan kuaför Levent Berksan, 15 Haziran'da, aralarında alacak verecek meselesi bulunan kalfası Kadir Alınca'yı, Darmstad Caddesi'nde bacağından, kolundan ve sırtından bıçaklamıştı. Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Alınca, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Berksan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title