Haberler

Bursa'da 5 Gündür Kayıp Olan Gençler Uçuruma Uçan Araçta Ölü Bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pazartesi akşamından itibaren aranan bir genç ile kız arkadaşı, 60 metrelik uçurumdan uçan araçta ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de bir fabrikada pazarlama elemanı olarak çalışan 27 yaşındaki Hüseyin...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pazartesi akşamından itibaren aranan bir genç ile kız arkadaşı, 60 metrelik uçurumdan uçan araçta ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de bir fabrikada pazarlama elemanı olarak çalışan 27 yaşındaki Hüseyin Aydemir ile yine bir mobilya fabrikasının muhasebe bölümünde çalıştığı öğrenilen 26 yaşındaki Elif Cebeci, pazartesi akşamından itibaren kayıp olarak aranıyordu. Jandarma ve emniyet ekiplerinin yanı sıra aileleri tarafından 5 günden beri aranan gençler, bu sabah saatlerinde bisikletleri ile gezmeye çıkan çocuklar tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de ikamet eden H.C, H.D. ve E.Y. bisikletleri ile İnegöl'e bağlı Gülbahçe köyüne gitmek için yola çıktı. Çocuklardan H.D., bisikletten inerek yolun kenarına gittiğinde yaklaşık 60 metre aşağıda dere yatağında bir beyaz araç olduğunu fark etti. Çocuklar durumu jandarmaya bildirdi. Dere yatağına inen jandarma ve sağlık ekipleri, 16 PK 201 plakalı hafif ticari aracın camından fırlayan gençlerin öldüğünü belirledi.

Savcının incelemesinin ardından cesetler, köylülere ait traktörün römorkuna konularak dere yatağından çıkarıldı. Olay yerine gelen yakınları ise, gençlerin telefonlarının açık olmasına rağmen sinyallerinden bugüne kadar kendilerine ulaşılamamasına tepki gösterdi. Yakınları ayrıca yetkililerin "kız kaçırma" ihtimali üzerinde durmasına da tepki gösterdi.

İtfaiyeye ait cenaze aracına konulan cesetler, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABAYA ACI HABERİ JANDARMA VERDİ

Kazada hayatını kaybeden genç kızın babası, olay yerinde bulunan yakınını arayarak durum hakkında bilgi almak istedi. Yakını, çalan telefona cevap veremeyip telefonu jandarma görevlisine uzattı. Telefona cevap veren jandarma görevlisi, baba Recep Cebeci'ye acı haberi vermekte zorlandı.

Gençlerin kazanın hemen ardından mı yoksa daha sonraki günlerde mi öldüğü araştırılırken, cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Aracı bulan çocuklardan H.A., "Bisikletlerle gezmek için Gülbahçe köyüne gidiyorduk. Arkadaşım ihtiyaç gidermek için yolun kenarına gitti. Arabayı görünce bizi çağırdı. Biz de aşağı indik ve arabanın yanında genç kızı gördük. Ondan sonra jandarmayı ve ambulansı aradık" dedi.

Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aydemir İnegöl Politika Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title