Haberler

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal İçin Lokma Döktürdü

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal için lokma döktürdüBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büfeci Murat Hışır, önceki hafta hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal için lokma döktürdü.

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal için lokma döktürdü

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büfeci Murat Hışır, önceki hafta hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal için lokma döktürdü. Hışır'ın Kadir Efe caddesindeki lokma hayrında 800 kişiye lokma ikramı yapıldı.

Önceki hafta, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden sevilen sanatçı İbrahim Erkal, sevenlerini üzerken, Burhaniyeli Büfeci Murat Hışır'da Erkal için lokma döktürdü. Çok sayıda vatandaş hayra katılırken, vatandaşlar Murat Hışır'a teşekkür etti.

İbrahim Erkal'ı çok sevdiğini anlatan Murat Hışır," Bu gün değerli sanatçımız İbrahim Erkal'ın hayrına lokma döktürdük. Hayrımızı Atatürk' içinde yapıyoruz. Hayrımıza katılanlardan Allah razı olsun. Katılanlara çok teşekkür ediyorum. Bu bizim görevimiz. Yalnız, böyle sanatçıların kıymetini öldükten sonra biliyoruz. Yerleri doldurulamayacak insanlar. Herkes den Allah razı olsun. Herkesin hayır duasını bekliyoruz. Erzurum Büyükşehir

Belediyesinden Erkal'ın adını bir caddeye vermesini istiyorum" dedi. Hayra katılan Uğur Metin'de," Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve değerli sanatçı İbrahim Erkal için yapılan bu lokma hayrını Allah kabul etsin. Herkesin ruhuna değsin" dedi. Mert Kolaşinli de," Değerli sanatçımız İbrahim Erkal için ve aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için dökülün lokmadan bizde tattık. Yapanlardan Allah razı olsun. Allah kabul etsin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İbrahim Erkal Balıkesir Burhaniye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title