Haberler

Burhan Akyılmaz'ın Nikah Töreni

Burhan Akyılmaz, 28 Ocak 2012 Cumartesi günü gerçekleşen nikâh töreniyle dünya evine girdi.

Müdürlüğümüz AB Projeler Koordinatörü Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Millî Eğitim Müdürümüz Ekrem Serin, Elbeyliler Derneği Başkanı ve damadın amcası Faik Akyılmaz, Müdürlüğümüz çalışanları, gelin ve damadın yakınları ile davetliler katıldı.

Törende hayatını İngilizce Öğretmeni Öznur Söylemez ile birleştiren Burhan Akyılmaz'ın ve gelin hanımın nikâh şahitliklerini; Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Millî Eğitim Müdürümüz Ekrem Serin ve Elbeyliler Derneği Başkanı ve damadın amcası Faik Akyılmaz yaptı. Törende bir konuşma yapan Ekrem Serin, 2 yıldan bu yana birlikte çalıştığı Burhan Akyılmaz'ı ve eşini tebrik etti.

AB Bakanı Egemen Bağış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Nejat Koçer, Ali Şahin, Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Metiner, Ahmet Aydın, Murtaza Yetiş ve Salih Fırat gönderdikleri telgraflarla gelin-damadı ve her iki aileyi kutladılar. Tören hatıra fotoğrafı çekilmesi ve yeni evli çiftin kutlamaları kabul etmesiyle sona erdi. Gaziantep Millî Eğitim Müdürlüğü olarak değerli çalışma arkadaşımızı kutluyor ve genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Özdemir Ekrem Serin Ahmet Aydın Şahinbey Güncel Haberler

title