Haberler

Burger King'ten At Eti İtirafı!

Güncelleme:

Bütün iddialara rağmen her defasında bu konuyu yalanlayan ABD'nin en büyük fast food zincirlerinden Burger King, denetimlere dayanamadı ve at eti kullandığını itiraf etti.

YouSignAnimals'ın haberine göre, haftalarca süren tereddüt ve artan denetlemeler sonrasında, Burger King hamburgerlerinde ve Whopper menüde at eti olduğunu itiraf etti.

AT ETİ KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

Burger King bütün suçlamaları kesin bir dille reddediyordu ve iddiaların temeli olmadığını temin ediyordu. Ama olağanüstü bir u dönüşüyle, fast food zinciri testlerin doğru olmadığını itiraf etti ve müşterilerinden özür diledi. Burger King, at etli hamburgerlerin İrlanda'da bulunan ve ABF Foods Group'un şirketlerinden Silvercrest adlı bir imalat şirketinde üretildiğini açıkladı. Aynı şirketin Tesco, Asda ve the Co-op'a at eti gönderdiğine inanılıyor. Şirketin bir yıl boyunca yasaklanmış malzemeler kullandığı iddia ediliyor.

Burger King'in açıklaması şöyle: "Silvercast'in Polonya'da izinsiz bir üreticiden ihraç ettiği bifteğin çok küçük bir yüzdesini almayı kararlaştırmıştık. Bu üretici yüzde yüz İngiliz ve İrlanda bifteğinden yapılmış köfte teslim edeceğine söz vermişti ama sözünü tutmadı. Silvercast'taki at etinin kaynağının Polonya'daki izinsiz üretici olduğunu ispatladık."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Burger King Polonya Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (107)

Salih:

2010 da sanirsam bir tane yedim onun disinda hiç yemedim ve yemem . . . . . . . illa karnım doyacaksa türk ve kürt esnaftan yemegimi alir yerim bu kadar basit. . . . niye elin ingilizi paramla bana at eti versin degil mi????

52
8
yanıtYanıtla
diyar 73Mobil-ANDROID:

hamgurgeri yiyenler kişniyormu aceba

47
4
yanıtYanıtla
ÇüşsssMobil-ANDROID:

Burger king Beygir Kingmiş yaa.

45
2
yanıtYanıtla
Erhan:

Gayet normal baksana yorum yapacam hemen altında reklamı var burger kingin :) isterse insan eti koysun bizim millet yer kardeşim , bizim millet sosyete

43
1
yanıtYanıtla
okanMobil-ANDROID:

türkiye için geçerli değil rahat olun her ülke kendi ülkesindeki et üreticilerinden tedarik eder etleri. türkiyedede tab gıda bünyesi altındaki burger king maret ile çalışır. maret te sorun olmadığı sürece burger king dede sorun olmaz. zaten yukarıda haberde belirtmiş "silvercast" isimli bi firmadan almışlar ürünü onlarda at eti çıkmış.

9
32
yanıtYanıtla
Heyvan:

ne eti olursa olsun yerim

6
33
yanıtYanıtla
teknikçi:

uçaklarını vuralım. . :

35
3
yanıtYanıtla
Ebeyn:

Yiyin garii

34
2
yanıtYanıtla
ÖZ TÜRK:

DEFOL GİT TÜRKİYEDEN

34
0
yanıtYanıtla
adalet.Mobil-ANDROID:

Allah belanızı versin,bunca insanın günahına girdiniz,size harcadığımız paralar haram zıkkım olsun..

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title