Haberler

Burak Sergen Oğluyla Birlikte Sokak Oyunlarında Yarıştı

Güncelleme:

Burak Sergen, eşi Işıl ve oğlu Cansın ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Ünlü oyuncu Burak Sergen, eşi Işıl ve oğlu Cansın ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Burak Sergen ve oğlu, geçmişin eğlenceli sokak oyunlarında yarışırken anne Işıl Sergen onları keyifle izledi.

Burak Sergen oğlu Cansın ile birlikte geçmişin eğlenceli sokak oyunlarında kıyasıya yarıştı. Trump Alışveriş Merkezi'nin özel çocukkatında düzenlenen Sokak Oyunları Şenliği'ne oğlu ile birlikte katılan Burak Sergen, yarışmadan yarışmaya koştururken bitap düştü. Oğlu Cansın ile birlikte mendil kapmaca ve elim sende oyunlarını oynayan Burak Sergen, oğlunun hızına yetişmekte güçlük çekti.

"Biz bu oyunlarla büyüdük…"

"Oğlumla birlikte neşe içinde geçirdiğim zamanlar her şeye değer" diyen Burak Sergen, "Bu oyunlar bizim çocukluk oyunlarımız. O zaman bırakın bilgisayarı, teknoloji diye bir şey yoktu. Biz sokaklarda bu oyunların peşinde koştururken büyüdük. Şimdi o oyunları oğlumla birlikte oynamak hem keyifli hem de buruk… Zaman çok çabuk akıp geçiyor çünkü…" şeklinde konuştu.

Anne saha kenarından izledi

Burak Sergen oğluyla koştururken anne Işıl Sergen onları saha kenarından gülerek izledi, "Baba evden antrenmanlı ama yine de Cansın'ın hızına yetişmek imkansız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Sergen Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title