Haberler

Bülent Ecevit Üniversitesi ile Ereğli TSO Protokol İmzaladı

Güncelleme:

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Yerleşkesinde Prefabrik Yemekhane ve Kantin Binası yapımı için Ereğli TSO ile protokol imzaladı.

Üniversitenin Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Prof. Dr. Mahmut Özer ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici katıldı.

Prof. Dr. Mahmut Özer ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının karşılıklı imza attıkları protokol ile Üniversitemiz Ereğli Yerleşkesine 400 kişilik bir yemekhane ve kantin binası hayata geçirilecek. Hibe yolu ile anahtar teslim şekilde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılarak Üniversitemize teslim edilecek Prefabrik Yemekhane ve Kantin Binası toplam 775 metrekare kapalı alana sahip olacak. Temmuz ayı içerisinde başlanarak 90 gün içerisinde bitirilip Üniversitemize teslim edilecek olan yemekhane ve kantin binası Ereğli yerleşkemizde kısa süre içerisinde hizmete alınacak.

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker " Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bülent Ecevit Üniversitesinin son dönemde yaptığı büyük atılımı dikkat ve takdir ile takip ediyor ve bizler de bu başarı sürecinin bir parçası olmayı istiyorduk. Bugün Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile karşılıklı olarak imza attığımız bu protokol ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üniversitemize kalıcı bir eser bırakmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa süre içerisinde başlamayı planladığımız Prefabrik Yemekhane ve Kantin Binasını 90 gün gibi kısa bir sürede bitirerek Üniversitemize kazandırmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu çalışmamızın hayata geçmesine olanak sağlayan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkürlerimi iletiyor, bu protokol ile hayata geçecek işbirliğimizin Bülent Ecevit Üniversitesine ve Ereğli'ye hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker'e ilettiği görüşleri için teşekkür eden Prof. Dr. Mahmut Özer, "Ereğli yerleşkemizde son dönemde yaşanan büyüme ve gelişme ivmesine katkıda bulunacak önemli bir protole imza attık. Üniversitemizin fiziki imkanlarını geliştirerek tüm bireylerimiz için daha yaşanılabilir kampüsler oluşturmak adına yürüttüğümüz çalışmalarda bizimle birlikte hareket eden duyarlı kişi ve kurumlara duyduğumuz ihtiyaca bugün imza attığımız protokol ile katkı veren Yaşar Tetiker Beyefendi'nin şahsında tüm Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'na özel teşekkürlerimi sunuyorum. Son dönemde hızlı bir artış gösteren hibe yolu ile yapılan yapılara bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Örnek bir duyarlılık ile Üniversitemize katkı sunan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ailesine destek ve katkıları için şahsım ve Üniversitemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu protokol ile Ereğli yerleşkemize toplam 775 metrekare kapalı alandan oluşan 200 kişilik öğrenci ve 80 kişilik personel yemekhanesinin yanında 120 kişi kapasiteli bir öğrenci kantini kazandırılacak. Öğrenci ve çalışanlarımıza kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan Prefabrik Yemekhane ve Kantin Binası yapımı işi için imzaladığımız protokolün Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Üniversitemiz arasında sürekli bir bağın kurulmasına vesile olmasını diliyor, başta Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere bu protokolün hayata geçmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Yaşar Tetiker faruk yazıcı Mahmut Özer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title