Haberler

Buket Aydın'dan Kendisini Eleştiren Hıncal Uluç'a Sert Yanıt

Güncelleme:

Buket Aydın, kendisini eleştiren Hıncal Uluç'a çok sert yanıt verdi. Aydın, "Kendisi dedem yaşında olduğu için geçmişini açıp onu çok rencide etmek istemem." dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dünkü yazısına CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunumuyla ekrana gelen "40" programını taşıdı. Programın konuğu futbolcu Arda Turan'a övgüler yağdıran Uluç, program sunucusu Buket Aydın'ı ise çok sert bir dille eleştirdi.

Yazısında, programı Buket Aydın sunduğu için izlemediğini belirten Uluç, ünlü sunucuya "Bir kusurum var.. Ben yapay yüzlere bakamıyorum. Bu yüzden, kendileri olmaktan vazgeçip, botoks ve silikonla suratlarına duygusuz, ifadesiz maskeler takan hem de nasıl sevdiklerimle artık yüz yüze gelmemek için elimden geleni yapıyorum"sözleriyle yüklendi. Ayrıca Kanal D Haber'in reytinglerinin de düşük olduğunu belirtti.

Sabah yazarının bu sözlerine ise Buket Aydın'dan aynı sertlikte bir yanıt geldi.

"UMARIM GÖZLERİ BOZUK OLDUĞU İÇİN YANLIŞ GÖRÜYORDUR"

İşte, Aydın'ın yanıtı:

"Birileri yılın röportajı olan Arda Turan'ın 40 programındaki açıklamalarını yazarken bu yazısıyla bizi tebrik etmesi gerekirken duydum ki bana ve bültenimize saldırmış... Açıkçası okuduğum, takip ettiğim biri değil ama ekip arkadaşlarım durumu iletti. Bana yazdığı şeyler umurumda değil her zamanki gibi medyamızın cinsiyetçi ifadeleri... Bununla ilgili çok şey yazarım ama kendisi dedem yaşında olduğu için geçmişini açıp onu çok rencide etmek istemem. Benim yüzümden hastalanır falan buna gerek yok. Reyting meselesine gelince kimse sonuncu bülten diye algı operasyonu yapmaya çalışmasın. Sadece benimle ilgili yazsa cevap vermezdim ancak bu benim ekibimin alın terine ve emeğine saygısızlıktır. Umarım gözleri bozulduğu için yanlış görüyordur ve bu hatasından döner. Ayrıca verdiğimizi iddia ettiği şiddet içerikli görüntüler bültenlerimizde yer almamaktadır. Bu konuda çok seçiciyiz. Sanırım artık herkesi ben gibi görüyor her izlediği bülteni ben sunuyorum sanıyor. Bu bir yarıştır sonuçlar her gün muhteşem gelmeyebilir. Ama sonuncu bülten olmadığımız ortadadır. Tüm haberci arkadaşlarıma başarılar diliyorum bu açıklamalar saygı sınırını aşan yazısı nedeniyle tek bir kişiye yazılmıştır. Erkek egemen medyada "kadın çalışan veya yönetici"olmanın zorluklarını bilen tüm haberci arkadaşlara selam olsun..."

Buket Aydın, Instagram hesabından yaptığı bu açıklamaya ayrıca Kanal D Haber'in reyting sırlamasındaki yerini de ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hıncal Uluç Buket Aydın Arda Turan Aydın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (65)

Mert:

Bu kadın millet iradesi ile kahkaha atarak dalga geçmemiş miydi...

38
7
yanıtYanıtla
Dobra:

Yanlış cümle. Millet iradesi ile dalga geçen kesimin destekçisi olan kişiler ile dalga geçmişti. Dalga geçtiği kişi millet iradesi ile dalga geçince tepki vermeyen senin gibilerin millet iradesi kelimesini kullanması çok komik .

yanıt6
yanıt3
TÜRK:

Evet Mert bet dogru. Saygi kalmadi ulkede. Yoneticiye yasliya insanlarin birbirine saygisi kalmadi. SAYGI SAYGI SAYGI.

yanıt4
yanıt2
HINCAL(DOĞAL) VS BUKET(YAPAY):

Hıncal Uluç doğruları konuşmuş. Doğal olan adam gerçekleri konuşur, yüzüne karşı söyler her şeyi. Senin gibi Arda''nın her söylediğine kahkaha atmaz yalandan. Yapay Buket Aydın da bel altı vurmuş hemen. Yaşına laf atmış. Söyleyecek bir sözü olmadığı için yaşına laf et. Geçenlerde kahkaha atmıştın Kılıçdaroğlu''na 5 yeri alacağız dediğinde. Şimdi de herkes sana kahkaha atıyor maskeli, yapay, estetikli Buket Aydın. Gülmesi de, kahkahası da yüzü gibi yapay ve yapmacık.

33
6
yanıtYanıtla
Dobra:

Istanbulda 7.000 tane karkas inşaat bölgesine onbinlerce ikamet yazdıran ve şu an tutuklu bulunan nüfus müdürü tahmin ettigim seyleri anlatırsa ben de kahkaha atacam.

yanıt3
yanıt7
RASİM OZAN:

Şımarık kadın tiplemesine devam. ROK''un kadın versiyoru. .

29
6
yanıtYanıtla
Mazbatasını alınca şok olmasın:

Bu kız İmamoğlu mazbatasını alınca üzüntüden zona çıkarır.

26
8
yanıtYanıtla
Temel:

Çok istiyorsanız insanoğlunun hanımı sunsun haberi belki doğruları daha iyi saklar portakal gibi

yanıt2
yanıt3
MAZBATA EMZİK:

verin mazbatamı. .

yanıt4
yanıt1
yalakalıkta sınır yoktur:

Ekrem İmamoğlunu programına davet edip özür dilemeli.

28
5
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title