Haberler

Buğday tarlası kül oldu

Güncelleme:

Tekirdağ'da çıkan yangın sonucu alevlere teslim olan buğday tarlası kül oldu. Hasadı bekleyen buğdaylardan geriye kalanlarsa kül tozlarından ibaret oldu. Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesi İstanbul Palmiye Evleri olarak bilinen sitenin yakınlarındaki buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle tarlayı esir alan alevler, konutların bulunduğu bölgeye doğru ilerledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zorlu uğraşların ardından yangını kontrol altına almayı başarırken, alevlere teslim olan 20 dönümlük arazi tamamen küle döndü. Jandarma ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin tespiti için soruşturma başlattı.

Buğday tarlası kül oldu

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da çıkan yangın sonucu alevlere teslim olan buğday tarlası kül oldu. Hasadı bekleyen buğdaylardan geriye kalanlarsa kül tozlarından ibaret oldu.

Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesi İstanbul Palmiye Evleri olarak bilinen sitenin yakınlarındaki buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle tarlayı esir alan alevler, konutların bulunduğu bölgeye doğru ilerledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zorlu uğraşların ardından yangını kontrol altına almayı başarırken, alevlere teslim olan 20 dönümlük arazi tamamen küle döndü. Jandarma ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin tespiti için soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılpınar Çerkezköy İstanbul Tekirdağ Jandarma İtfaiye Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title