Haberler

"Bu Tarz Benim"in Eski Yarışmacısından Bomba İtiraf: Sadece Kurgu

Güncelleme:

Okan Bayülgen'in programına katılan "Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısı Ezgi Baylar yaptığı itirafla programa damga vurdu.

Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programının ilk sezonuna kavgalar ve yarışmacıların kıyafetleri damga vurmuştu. Ünlü şovmen Okan Bayülgen de cumartesi akşamı yayınlanan Dada Dandinista programına "Bu Tarz Benim"den Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı davet etti. Programa Ezgi Baylar'ın yaptığı "Bizden öyle yapmamız isteniyor" itirafı damga vurdu.

"BU TARZ BENİM"İN SANSASYONEL İSİMLERİ PROGRAMDAYDI

Okan Bayülgen'in Star TV'de yayınlanan programı Dada Dandinista'da keyifli anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in sansasyonel isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı programında ağırlayan Bayülgen, şov esnasında Doğan ve Özlem Özden'in sosyal medyada da son derece ünlü olan kavgalarından birini ekrana getirdi.

"AMA BİZDEN ÖYLE YAPMAMIZ İSTENİYOR"

Bant yayını her zamanki gibi "Dur!" emriyle kesen Okan, Ayşegül Melisa'ya dönerek, "Sen hayatı erkeklere zehir eden o kadınsın işte, kesinlikle O'sun. Bunu kadınlara karşı kustuğun zehirden anlıyorum." dedi. Ünlü komedyen yarışmacıların giyim tarzını da eleştirirken devreye giren Ezgi Baylar "Ama bizden öyle yapmamız isteniyor." dedi.

"BİLMEZ MİYİZ CANIM, TABİ Kİ ÖYLE"

Ezgi Baylar, bu gafla izleyenlere, "Yarışmanın gerçek yüzünü ortaya çıkardı" yorumlarını yaptırdı. Baylar'ın, programda yarışmacılar hakkında konuşulan kavga hakkında mı yoksa giyim tarzı hakkında mı yorum yaptığı tam olarak anlaşılamasa da Bayülgen'in "Bilmez miyiz canım tabi ki de öyle, bunlara inanmayın yahu, televizyonda gördüğünüz şeylere inanmayın." demesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Okan Bayülgen Star Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

Yaşasın aksarayMobil-IOS:

AKP lilerin cahil karıları gündüzleri bunu izliyor

39
89
yanıtYanıtla
ÜlkemmobilWeb@haberler.com:

Gelişmemiş toplumlar ancak bu gibi programlar izler.herşey ortada yaw...

73
5
yanıtYanıtla
AzrailMobil-IOS:

CHP nin cahil karıları gündüzleri bu programı izliyor

14
54
yanıtYanıtla
hsyn01mobilWeb@haberler.com:

Hey vatandas dunyada insanlar muslumanlar katlediliyor . haberiniz varmi .Bu zamanda Boyle programlari yapanlarinda izleyenlerinde izletenleride alacaksin o acinin kaosun icine atacaksin ...

45
5
yanıtYanıtla
CCMobil-IOS:

Gerizekâli surusu seviyesiz insanlar o programlari izlerken ne ogreniyolar cok merak ediyorum

44
3
yanıtYanıtla
IYImobilWeb@haberler.com:

Bu ezginin kocasin midesi ne kadar genis arkadaslar

34
12
yanıtYanıtla
Alper80:

ya allah aşkına ta BBG evlerinden beri hep bir kurgu izlettiriliyor bize , tabiki müdahale var bu programlara yapımcılar tarafından nasıl daha çok bu halk kanar nasıl izler diye. . doğal akışında giden hiç bir yarışma programı yoktur olamazda. Bunları artık biliyoruz şaşırmıyorzz şaşırdığımız bunları gerçek sanan hala bir takım insanlara.

40
1
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK PROPLEM KARMA EGiTiMDiR..:

bu kadinlarin hepside, , karma egitimin ürünleridir. . lanet olsun. . .

21
14
yanıtYanıtla
İşte öyle Mobil-IOS:

Genç kızlarımızın süs bebekleri gibi olmaları isteniyor. Evlilik programları da öyle. Bu programlar bize ne veriyor. Sadece tüketmeyi empoze ediyorlar. Hiç birini izlemiyorum.

33
1
yanıtYanıtla
baymobilWeb@haberler.com:

Kiz ne diyorsa o turk halkini uyutmaya devam

23
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title