Haberler

Bu Kez Hayata Döndürülemedi

Güncelleme:

Bursa'da geçtiğimiz yıl uyuşturucu kullandıktan sonra 2 kez kalbi duran yapılan müdahale ile hayata döndürülen 29 yaşındaki genç yatağında ölü bulundu.

Merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Dörtler Sokak'ta bulunan bir sitede ailesiyle birlikte oturan Gökhan Durak, dün akşam bir akrabasının düğününde iddiaya göre alkol ile birlikte uyuştucu kullandı.

AİLESİ KAHVALTI İÇİN UYANDIRMAK İSTEDİ

Gece saat 01.00 sıralarında evine gelen Gökhan Durak odasına geçerek uykuya daldı. Sabah kahvaltısı için ailesi tarafından uyandırılmak istenen Gökhan Durak, tepki vermeyince anne ve babası 112 Acil Servise haber verip yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Gökhan Durak'ın öldüğü belirlendi. Durak'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

GEÇEN YIL 2 KEZ KALBİ DURMUŞ

Kullandığı uyuştucu sonucu geçen yıl duran kalbi iki kez hastanede çalıştırılan Durak'ın uzun süre tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Durak Dörtler Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title